Raraοu

Η επιτομή της απλότητας

Raraou

Με ρετρό, arty σκηνικό, ψηλοτάβανο και άνετο, το "Raraou" δίνει την αίσθηση ενός παραδοσιακού σπιτικού που με θέρμη υποδέχεται τους καλεσμένους του φιλεύοντας από καφέ και τσάι μέχρι χυμούς, smoothies, κοκτέιλ και κρασί. Η ποικιλία των πιάτων που θα γευτείτε όταν βρεθείτε εδώ για brunch (μέχρι τις 3), μπορεί να μην είναι μεγάλη όμως η έμφαση στην ποιότητα των υλικών και το κλασικό γευστικό προφίλ του μαγαζιού, δεμένο όμορφα με το περιβάλλον είναι λόγοι επιστροφής. Δοκιμάστε τον καγιανά πάνω σε χωριάτικο ψωμί με μελιτζάνα και τριμμένη φέτα και τα αυγά με μπέικον, κεφαλοτύρι και πατάτες country, ή τα αυγά ποσέ πάνω σε κροκέτα πατάτας, αβοκάντο, τομάτα και μπέικον, που τιμούν το ίσως πιο χαρακτηριστικό υλικό των brunch, συνοδεία μιας σαλάτας με σολομό που μαρινάρουν οι ίδιοι, λαχανικά, πράσινο μήλο, φινόκιο, φρέσκο κρεμμύδι, ανθότυρο και λαδολέμονο.

Tip: H τάρτα με σοκολάτα, μπανάνα και βρώμη είναι στα "πρέπει" δοκιμής γιατί μπορεί να είναι μεν vegan αλλά τόσο νόστιμη που κερδίζει επάξια και όσους δεν ακολουθούν αυστηρά χορτοφαγική διατροφή. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

"Bratsera", Ύδρα

Δύο βραβευμένοι σεφ ενώνουν τις δυνάμεις τους, ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου και ο σεφ Δήμος Σαμουράκης, σε μια μοναδική συνεργασία.

"Ορίζοντας", Σάμος

Θέα και κουζίνα με ανοιχτούς ορίζοντες.

"Ταβέρνα Ηλίας", Ρόδος

Αυθεντική δωδεκανησιακή μαγειρική.

"Dominicale", Ζάκυνθος

Μοντέρνα fusion ελληνική κουζίνα σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Oliva Ristorante", Κέρκυρα

Μοντέρνα γευστική πρόταση σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Térre Mouikis", Κεφαλονιά

Βαθιά γεύση Ιονίου σε fine dining tempo.