Η γευστική πρόταση του ατμοσφαιρικού εστιατορίου στην ταράτσα του ομώνυμου ξενοδοχείου της Μητροπόλεως γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρουσα με τον πολύ ταλαντούχο σεφ Παύλο Κυριάκη να προτείνει έναν επιπλέον κατάλογο για brunch με γεύσεις που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα, οι οποίες σερβίρονται καθημερινά από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι. Το βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin rooftop σερβίρει brunch επιπέδου με πληθωρικές προτάσεις όπως το burger με μοσχαρίσιο μπιφτέκι black Angus, μπέικον, κρέμα τσένταρ, τομάτα, αυγό, μαρούλι και χειροποίητη κέτσαπ, το εξωτερικό διάφραγμα με αυγά τηγανιτά, σάλτσα ολανδέζ και άχυρο πατάτας ή το πεϊνιρλί με μοσχαρίσιο κιμά, τομάτα, τσορίθο και κρέμα γραβιέρας. Τα αυγά Florentine με κουλούρι Θεσσαλονίκης, αυγά ποσέ, άγρια χόρτα και σάλτσα ολανδέζ ξεχωρίζουν στο κεφάλαιο "αυγά" ενώ από toast θα δοκιμάσετε το προζυμένιο ψωμί με κολοκύθα, αυγό ποσέ, σπόρους κολοκύθας, πραλίνα φουντουκιού και λαχανίδα.
Tip: Η κρεμ μπρουλέ με μαύρη τρούφα και το French toast με τσουρέκι, κρέμα λεμονοθύμαρο και μαρμελάδα κόκκινων φρούτων δίνουν ιδιαίτερο τόνο στον γλυκό επίλογο.