Omnivore

Μοντέρνο και σικ

Omnivore

H all-day πρόταση με τη σφραγίδα του ομίλου Καστελόριζο, σε μια από τις πιο δημοφιλείς πιάτσες εξόδου της πόλης, σερβίρει brunch όχι μόνο Σαββατοκύριακα αλλά και καθημερινά (8π.μ - 2μ.μ). Στη μοντέρνα σάλα του ή στα τραπέζια έξω, ρίχνοντας κλεφτές ματιές στην περαντζάδα, απολαμβάνουμε τον "βασιλιά" του brunch που δεν είναι άλλος από τα αυγά Benedict σε μια εκδοχή με hollandaise, ψητά σπαράγγια,  καπνιστό σολομό, grapefruit και kalamanchi, εσπεριδοειδή που του προσθέτουν ξεχωριστή νότα. Δοκιμάστε την ελληνική βερσιόν του Croque Madame με αυγά "μάτια", απάκι, γραβιέρα, στάκα και ψωμί brioche αλλά και τα αυγά "μάτια"  που σερβίρουν με muffin κολοκυθιού με φέτα, μάραθο και κρέμα φέτας. Υπάρχουν και πιο light πιάτα που δεν στερούνται όμως γεύσης όπως η  ομελέτα με bio καπνιστή γαλοπούλα, κρέμα κατσικίσιου  τυριού, σπανάκι και πιπεριές, ή το χορτοφαγικό Ceasar bowl με φύλλα σαλάτας, κουλούρι, φύλλα αρακά, fregola, μήλο, ραπανάκια και dressing ξινόγαλο.

Tip: Το "ελληνικό πλατό" με παλαιωμένη γραβιέρα, καπνιστή γαλοπούλα, ντοματίνια, ποικιλία από φρεσκοψημένα ψωμιά, ελληνικό βούτυρο, μέλι, σπιτική μαρμελάδα, λαδοπαξίμαδα, λαλάγγια, φρούτο εποχής και ρόφημα επιλογής σας είναι ιδανική "to share" επιλογή.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

"Bratsera", Ύδρα

Δύο βραβευμένοι σεφ ενώνουν τις δυνάμεις τους, ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου και ο σεφ Δήμος Σαμουράκης, σε μια μοναδική συνεργασία.

"Ορίζοντας", Σάμος

Θέα και κουζίνα με ανοιχτούς ορίζοντες.

"Ταβέρνα Ηλίας", Ρόδος

Αυθεντική δωδεκανησιακή μαγειρική.

"Dominicale", Ζάκυνθος

Μοντέρνα fusion ελληνική κουζίνα σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Oliva Ristorante", Κέρκυρα

Μοντέρνα γευστική πρόταση σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Térre Mouikis", Κεφαλονιά

Βαθιά γεύση Ιονίου σε fine dining tempo.