To aperitivo bar στο Παλαιό Φάληρο τιμά την κουλτούρα των aperitif αλλά και του brunch. Όταν η βόλτα του Σαββατοκύριακου οδηγήσει προς παραλιακή, εδώ θα κάνετε μια στάση για brunch αλά ιταλικά (10 π.μ-4 μ.μ) για απολαυστικές σπεσιαλιτέ με πινελιές που κάνουν τη διαφορά. Από προτάσεις με τον πρωταγωνιστή του brunch, τα αυγά, θα δοκιμάσετε τα ψητά αυγά Caprese με τοματίνια, burrata και φρέσκο βασιλικό, την αφράτη fritatta με μανιτάρια, καπνιστό τυρί Μετσόβου, prosciutto di Parma και τσιπς πατάτας, ή τα scrambled eggs με σπαράγγια, foccacia και φρέσκο θυμάρι. Τα ζουμερά κεφτεδάκια με καραμελωμένα κρεμμύδια και sauce tartar στο "meatball sandwich" θα κάψουν καρδιές μικρών και μεγάλων ενώ αν είστε vegan, τα mini vegan burgers με ρεβυθοκεφτέ, κρέμα αβοκάντο, κόλιανδρο, τοματίνια και τραγανές πατάτες θα σας καλύψουν απόλυτα. Από το μενού δεν λείπουν και οι γλυκές προτάσεις όπως η crème brûlée ρυζόγαλο αλλά και οι pancakes με κρέμα βανίλιας και σιρόπι από κόκκινα φρούτα.
Tip: Η ενδιαφέρουσα κάρτα των κοκτέιλ είναι λόγος επιστροφής και το βράδυ.