"Κυρά Πόπη", Λαγονήσι

Φεγγαράδα μετά ψαροφαγίας

Kurapopi

Η παραλιακή είναι αδιαπραγμάτευτα από τα καλύτερα μέρη για να απολαύσετε το φεγγάρι στην Αττική, μακριά από τις πολυκατοικίες και τη βοή της πόλης, και η δροσερή αυλή της "Κυρά Πόπης", απέναντι από το "Lagonissi Resort", προσφέρεται ακριβώς γι’ αυτό. Στον μεγάλο κήπο της, θα χαζέψετε το φεγγάρι όσο απολαμβάνετε μια θαλασσινή κουζίνα που καταφέρνει να είναι συνάμα γνώριμα παραδοσιακή και ξεκάθαρα σύγχρονη, χάρη στην εμπειρία χρόνων που απέκτησε η κ. Πόπη μαγειρεύοντας για την οικογένειά της, συνδυασμένη με το ταλέντο του executive chef Ξενοφώντα Κατσιμαγκλή που βρίσκεται τώρα στο τιμόνι των γεύσεων. Ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά καταφτάνουν καθημερινά από ολόκληρο το Αιγαίο, για να ψηθούν στα κάρβουνα με μαεστρία ή να σερβιριστούν με όποιον τρόπο μπορείτε να φανταστείτε, με δημιουργικές συνταγές χωρίς άσκοπες φλυαρίες, ικανοποιώντας όλους τους λάτρεις της ψαροφαγίας. 

Tip: H al fresco σάλα της "Κυρά Πόπης" γεμίζει γρήγορα, οπότε φροντίστε εγκαίρως για κράτηση προκειμένου να απολαύσετε το φεγγάρι. 

Facebook

Περισσότερες πληροφορίες

Κυρά Πόπη

40,5 χλμ. Αθηνών-Σουνίου, Λαγονήσι (απέναντι από το Lagonissi Resort)
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

"Bratsera", Ύδρα

Δύο βραβευμένοι σεφ ενώνουν τις δυνάμεις τους, ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου και ο σεφ Δήμος Σαμουράκης, σε μια μοναδική συνεργασία.

"Ορίζοντας", Σάμος

Θέα και κουζίνα με ανοιχτούς ορίζοντες.

"Ταβέρνα Ηλίας", Ρόδος

Αυθεντική δωδεκανησιακή μαγειρική.

"Dominicale", Ζάκυνθος

Μοντέρνα fusion ελληνική κουζίνα σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Oliva Ristorante", Κέρκυρα

Μοντέρνα γευστική πρόταση σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Térre Mouikis", Κεφαλονιά

Βαθιά γεύση Ιονίου σε fine dining tempo.