"Όταν μεγαλώσω, θα γίνω Νανά Μούσχουρη": Ο Μάνος Καρατζογιάννης υποδύεται ένα αγόρι με ένα όνειρο

O Γάλλος συγγραφέας Νταβίντ Λελαί-Ελό (και βιογράφος μεγάλων καλλιτέχνιδων, όπως η Μαρία Κάλλας) υπογράφει ένα μονόλογο που με ειλικρίνεια, χιούμορ και ζεστασιά αφηγείται μια αληθινή ιστορία.

Όταν μεγαλώσω, θα γίνω Νανά Μούσχουρη Αθηνά Λιάσκου©

Πολλοί θα τον αμφισβητήσουν επειδή δεν φοράει γυαλιά, δεν μιλάει ελληνικά, δεν τραγουδάει σωστά και, φυσικά, επειδή είναι αγόρι… Κανείς, όμως, δεν μπορεί να σταματήσει τον δεκατετράχρονο Μιλού από το να πραγματοποιήσει το όνειρό του και να μοιάσει στη μεγάλη Ελληνίδα τραγουδίστρια, που έγινε γνωστή διεθνώς, τη Νάνα Μούσχουρη. 

Όταν μεγαλώσω, θα γίνω Νανά Μούσχουρη

O Γάλλος συγγραφέας Νταβίντ Λελαί-Ελό (και βιογράφος μεγάλων καλλιτέχνιδων, όπως η Μαρία Κάλλας) υπογράφει ένα μονόλογο που με ειλικρίνεια, χιούμορ και ζεστασιά αφηγείται μια αληθινή ιστορία. Στο ρόλο του μικρού ονειροπόλου που σπάει τα στερεότυπα είναι ο ταλαντούχος Μάνος Καρατζογιάννης, υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Ελισσαίου Βλάχου.

Όταν μεγαλώσω, θα γίνω Νανά Μούσχουρη

Η παράσταση στο Θέατρο Βράχων "Άννα Συνοδινού" που είχε προγραμματιστεί για την Παρασκευή 14 Ιουλίου αναβλήθηκε και θα μεταφερθεί σε νέα ημερομηνία.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

"Bratsera", Ύδρα

Δύο βραβευμένοι σεφ ενώνουν τις δυνάμεις τους, ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου και ο σεφ Δήμος Σαμουράκης, σε μια μοναδική συνεργασία.

"Ορίζοντας", Σάμος

Θέα και κουζίνα με ανοιχτούς ορίζοντες.

"Ταβέρνα Ηλίας", Ρόδος

Αυθεντική δωδεκανησιακή μαγειρική.

"Dominicale", Ζάκυνθος

Μοντέρνα fusion ελληνική κουζίνα σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Oliva Ristorante", Κέρκυρα

Μοντέρνα γευστική πρόταση σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Térre Mouikis", Κεφαλονιά

Βαθιά γεύση Ιονίου σε fine dining tempo.