Το "Λαβράκι" γράφει ανελλιπώς τη δική του ιστορία στη Σαρωνίδα: πρώτη ύλη που σπαρταράει, νησιώτικη χαλαρότητα στο ντεκόρ, μυρωδιά ιωδίου στην ατμόσφαιρα και διαμάντια του ελληνικού βυθού στα τραπέζια. Ιδανικό υπόβαθρο για έξοχους ψαρομεζέδες αποτελεί η χαλαρωτική αυλή ενώ στη δυνατή ψαριέρα αρμενίζουν καλοδιαλεγμένα ψάρια ημέρας.
Με γεύση αφοσιωμένη στην εκλεκτή ψαριά που συγκεντρώνει καθημερινά από όλα τα ελληνικά πελάγη, το μενού ξεδιπλώνει και πιο πειραγμένα θαλασσινά στιγμιότυπα, όπως το σεβίτσε λαβράκι με χυμό εσπεριδοειδών και μάνγκο, καθώς και το καρπάτσιο κόκκινου τόνου με καπνιστή σος, παρμεζάνα, baby ρόκα και ντοματίνια. Σχάρα και τηγάνι παραμένουν πρωταγωνιστές στη μαστόρικη θαλασσινή συμφωνία που γράφεται καθημερινά, ενώ μαγειρευτά όπως το κριθαρότο γαρίδας και τα λιγκουίνι με θαλασσινά και μύδια γράφουν τη δική τους γευστική συνέχεια.
Στην επιτομή της αφοπλιστικής απλότητας βρίσκεται το δωρικό θράψαλο στη σχάρα με λαδολέμονο και αγριορίγανη, που διατηρεί όλους τους χυμούς του στο έπακρον. Μην παραλείψετε να συνδυάσετε τις επιλογές σας με ούζα και τσίπουρα από μικρούς παραγωγούς σε όλη την Ελλάδα, αλλά και κρασιά από την ψαγμένη λίστα.