Ελληνική comfort κουζίνα σε μοντέρνα εκδοχή, δροσερά κοκτέιλ και η Ακρόπολη στο πιάτο συνθέτουν τη μοναδική εμπειρία του "Olive Garden", rooftop bar & restaurant του ξενοδοχείου "Τιτάνια" με την πιο όμορφη, πανοραμική θέα της πόλης. Με σήμα την ελιά και θέα που κόβει την ανάσα, το "Olive Garden" δεν είναι απλώς μια σικάτη απόδραση στο κέντρο της Αθήνας, αλλά ένα έμβλημα της κλασικής κομψότητας της πόλης.
Ένα εστιατόριο σύγχρονης αισθητικής, με ανανεωμένο σοφιστικέ περιβάλλον και πανοραμική θέα στην Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό, το rooftop εστιατόριο του εμβληματικού ξενοδοχείου είναι το στολίδι του στέμματος στην εμπειρία φιλοξενίας του "Titania" και μας προσκαλεί σε ένα ταξίδι γεύσεων. Συνδυάζοντας ΠΟΠ και ΠΓΕ προϊόντα σε ευφάνταστα πιάτα με μεσογειακή ταυτότητα και κοσμοπολίτικο χαρακτήρα, ο executive chef Χρήστος Τζιλήρας αναδεικνύει την αξία της εντοπιότητας μέσα από δημιουργίες όπως τα ραβιόλι "γαρίδες σαγανάκι" με άρωμα γλυκάνισου, καπνιστά ντοματίνια, πούδρα αβγοτάραχου Μεσολογγίου, τραγανή κεφαλογραβιέρα Αμφιλοχίας και φρέσκα βότανα ή τα ribs αρνιού με πουρέ καπνιστής μελιτζάνας, μαρμελάδα ντομάτας με κορινθιακές σταφίδες, τσίλι και γιαούρτι.
Την elegant downtown εμπειρία ολοκληρώνουν όχι μόνο οι εξαιρετικές επιλογές της λίστας κρασιών του "Olive Garden", αλλά και η δελεαστική γκάμα των signature cocktails του bar, που κάνουν τα φώτα της πόλης να λάμπουν ακόμα πιο πολύ.