Η οδός Ζησιμοπούλου ξεχειλίζει θαλασσινή αύρα, εμείς σεργιανίζουμε, και οι "Ψαράδες" μάς ρίχνουν τα δίχτυα τους. Ένα στέκι γνήσιας ψαροφαγίας, όπου ο σεφ Γιώργος Τσαπάρας βάζει πλώρη για μια φρέσκια περιπέτεια γεύσεων. Εδώ τα επαγγελματικά ραντεβού, τα οικογενειακά τραπέζια, το φαγητό με εκλεκτούς φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, περιβάλλονται από μια φιλόξενη και ζεστή αύρα, που μοιάζει με σεργιάνι σε νησί, χάρη στη φωτεινή σάλα με τη γοητευτική θαλασσινή ατμόσφαιρα και το χαμογελαστό προσωπικό.
Βάση της κουζίνας των "Ψαράδων" είναι η εξαιρετική πρώτη ύλη, αποτέλεσμα της σταθερής συνεργασίας του εστιατορίου με μερικές από τις καλύτερες ιχθυόσκαλες της χώρας. Οι λιχουδιές ξεκινούν από τα ορεκτικά, όπως τα hasbrowns με χέλι, κρέμα λεμονιού και τηγανητό σκόρδο, πλάι σε μαγιονέζα ρέγγας, και συνεχίζονται στα κυρίως πιάτα όπως το ριζότο με μυρωδικά, μελάνι σουπιάς και καλαμάρι. Πιάτα-σταθμός είναι το T-bone ξιφία με σπαράγγια και σάλτσα μπεαρνέζ, το φαγκρί φρικασέ με σελινόριζα και μυρωδικά και, φυσικά, ο ξακουστός λαχανοντολμάς που γεμίζεται με λαβράκι, πάνω σε πουρέ λαχανόριζας. Στο γλυκό φινάλε ξεχωρίζει η πρωτότυπη πάβλοβα με κουφοξυλιά και μάνγκο.