"Hoocut": Υπάρχει το τέλειο σουβλάκι και το θέλουμε!

Χάρη στις κομβικές τους τοποθεσίες τα επισκεπτόμαστε όλα πολύ συχνά, ξέροντας ότι εκεί θα απολαύσουμε το σουβλάκι μας στην ωραιότερη και απόλυτα healthy εκδοχή του.

Hoocut

Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε το "Hoocut" στην πλατεία Αγίας Ειρήνης γίναμε πιστοί θαμώνες του, καθώς η αναγέννηση του εθνικού μας εδέσματος από τα χέρια των αδερφών Λιάκου είναι απλώς ακαταμάχητη. Καθόλου λοιπόν δεν μας παραξένεψε που στην πορεία δημιουργήθηκε ακόμα ένα "Hoocut" στη Νέα Σμύρνη, ενώ εδώ και πολύ λίγο καιρό το καλό τρίτωσε με το ολοκαίνουργιο μέλος της οικογένειας, σε απόσταση αναπνοής από το μετρό του Περιστερίου. Χάρη στις κομβικές τους τοποθεσίες τα επισκεπτόμαστε όλα πολύ συχνά, ξέροντας ότι εκεί θα απολαύσουμε το σουβλάκι μας στην ωραιότερη και απόλυτα healthy εκδοχή του.

Hoocut

Γύρω από την ανοιχτή κουζίνα –σήμα κατατεθέν των "Hoocut"–, τα πάντα παρασκευάζονται από την αρχή, οι πίτες φτιάχνονται στο χέρι και είναι ανάλαφρες και τραγανές, οι ολόφρεσκες σαλάτες και τα λοιπά παρελκόμενα κόβονται τη στιγμή της παραγγελίας, τα κρεατικά που χρησιμοποιούνται είναι απλώς εξαιρετικά. Και αυτό επειδή προέρχονται όλα από το Metameat, το πλήρως εξοπλισμένο παρασκευαστήριο κρέατος που δημιούργησαν πρόσφατα οι αδερφοί Λιάκου, οδηγούμενοι όπως πάντα από την εμμονή τους για την υψηλή ποιότητα και την αναζήτηση της κορυφαίας πρώτης ύλης.

Hoocut

Τυλιχτή πίτα με λεπτοκομμένα κομμάτια βοδινού ή προβατίνας, κοτόπουλο ή ακόμα και λουκάνικο από μαύρο χοίρο είναι κάποιες μονάχα από τις προτάσεις που χαιρόμαστε ξανά και ξανά, χωρίς να λείπουν οι ιδέες για τους vegetarian της παρέας, όπως η πίτα με χειροποίητα ντολμαδάκια ή με λεπτοκομμένο καλαμάρι, ταραμοσαλάτα και φρέσκο κρεμμυδάκι.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

"Bratsera", Ύδρα

Δύο βραβευμένοι σεφ ενώνουν τις δυνάμεις τους, ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου και ο σεφ Δήμος Σαμουράκης, σε μια μοναδική συνεργασία.

"Ορίζοντας", Σάμος

Θέα και κουζίνα με ανοιχτούς ορίζοντες.

"Ταβέρνα Ηλίας", Ρόδος

Αυθεντική δωδεκανησιακή μαγειρική.

"Dominicale", Ζάκυνθος

Μοντέρνα fusion ελληνική κουζίνα σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Oliva Ristorante", Κέρκυρα

Μοντέρνα γευστική πρόταση σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Térre Mouikis", Κεφαλονιά

Βαθιά γεύση Ιονίου σε fine dining tempo.