"Αφρόψαρο": Θαλασσινή φινέτσα head to tail

Το ψαροφαγικό διαμάντι του Νέου Ηρακλείου απλώνει στα τραπέζια του νόστιμη σύγχρονη θαλασσινή κουζίνα.

afropsaro

Το ψαροφαγικό διαμάντι του Νέου Ηρακλείου απλώνει στα τραπέζια του νόστιμη σύγχρονη θαλασσινή κουζίνα, που αναδεικνύεται χάρη στο φροντισμένο food styling και στις ευρηματικές ιδέες. Η ανοιχτή κουζίνα, από την οποία μπαρκάρουν πλούσια πιάτα με ολόφρεσκες ψαριές, αποτελεί ατραξιόν του μαγαζιού, ενώ εδώ και κάμποσο καιρό το ιωδιούχο σενάριο συμπληρώνουν τα ειδικά ψυγεία ωρίμανσης μεγάλων ψαριών και η ψαριέρα που σταθερά φιλοξενεί θησαυρούς αποκλειστικά της εποχής. 

afropsaro

Στο πρόσφατα ανανεωμένο μενού έχουν προστεθεί πιάτα, όπως ζυμαρικά με αβγοτάραχο και ριζότο με παντζάρι, γκοργκοντζόλα και γαρίδες, αλλά και αρκετές ωμές παρασκευές, όπως σεβίτσε τσιπούρα με πράσινο μήλο και πουρέ γλυκοπατάτας, σασίμι φρέσκου σολομού με ντάσι εσπεριδοειδών, ταρτάρ τόνου με μάνγκο και αβοκάντο και σουπιά crudo με πέρλες ponzu. Τα απολαυστικά πιάτα συνοδεύονται άψογα με επιλεγμένα κρασιά του ελληνικού και διεθνούς αμπελώνα. Η head-to-tail λογική αξιοποίησης των ψαριών συνεχίζει να είναι από τα δυνατά χαρτιά που το πολυσυλλεκτικό κοινό του "Αφρόψαρου" φαίνεται να εκτιμά ιδιαίτερα, ενώ το πακέτο συμπληρώνουν η ωραία ατμόσφαιρα, οι καλές τιμές και το ταχύτατο σέρβις, που όλα μαζί εξασφαλίζουν τη σταθερή δημοτικότητα του εστιατορίου από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του. 

afropsaro

 

Περισσότερες πληροφορίες

Αφρόψαρο

Μαρίνου Αντύπα 62-66, Νέο Ηράκλειο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

"Bratsera", Ύδρα

Δύο βραβευμένοι σεφ ενώνουν τις δυνάμεις τους, ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου και ο σεφ Δήμος Σαμουράκης, σε μια μοναδική συνεργασία.

"Ορίζοντας", Σάμος

Θέα και κουζίνα με ανοιχτούς ορίζοντες.

"Ταβέρνα Ηλίας", Ρόδος

Αυθεντική δωδεκανησιακή μαγειρική.

"Dominicale", Ζάκυνθος

Μοντέρνα fusion ελληνική κουζίνα σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Oliva Ristorante", Κέρκυρα

Μοντέρνα γευστική πρόταση σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Térre Mouikis", Κεφαλονιά

Βαθιά γεύση Ιονίου σε fine dining tempo.