Μίξερ

Μίξερ

  • Διάρκεια: 75'
  • 3

Στο ολοκαίνουργιο εκρηκτικό έργο της διακεκριμένης με το Κρατικό Βραβείο συγγραφέως για το 2022, με όχημα τον δεκαπεντασύλλαβο στίχο και την ανατρεπτική μουσική εξελίσσεται η ιστορία ενός νέου φέρελπι καλλιτέχνη, που θέλει διακαώς να ανεβάσει τον Άμλετ. Όμως, λόγω εξαιρετικά χαμηλού μπάτζετ, τελικά αλλάζει το όραμά του και αντί για τον Άμλετ παίζει τον Βαγγέλη, που αντί για τη Δανία, ζει κάπου στην Κυψέλη. Θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να καταφέρει να ανεβάσει την παράστασή του. Μαζί με μια ακόμη ηθοποιό πρόκειται να παίξουν όλους τους ρόλους του έργου. Ο Βαγγέλης από άσημος πορτιέρης, καταλήγει μέσα από μια σειρά παράδοξων γεγονότων να γίνει αρχηγός του διαλυμένου και ανοργάνωτου κράτους.


Ερμηνεύουν: Αλ. Σιάτρας, Έλ. Χαραλαμπούδη. Μουσικός επί σκηνής: Κ. Τσιμπούκης. Σκην.-κοστ.: Κ. Ανδρέου. Μουσ.: Θ. Οικονόμου. Φωτ.: Γ. Τέλλος.

Παραστάσεις έως:

Αναλυτική κριτική

Το νέο έργο της Ζέτης Φίτσιου επιβάλλεται κυρίως με την ψυχαγωγική του φόρμα παρά με το κοινωνικοπολιτικό του σχόλιο, σε μια παράσταση με ευφρόσυνη επίγευση χάρη και στην ανεξάντλητη ενέργεια των συντελεστών που καθορίζει το συνολικό αποτέλεσμα. Διαβάστε ολόκληρη την κριτική