Παραστάσεις

Tα γλέντια του Καραγκιόζη

με τον Τάσο Κώνστα
  • Θέατρο Σκιών
  • Διάρκεια: 50 '

O Kαραγκιόζης του Τάσου Κώνστα ψυχαγωγεί μοναδικά μικρούς και μεγάλους θεατές εδώ και 25 χρόνια. Στο νέο του, πιο όμορφο στέκι, περιμένει τους μικρούς και μεγάλους φίλους του για να τους κεράσει γέλιο, κέφι και γλέντι. Κάθε εβδομάδα έχει ετοιμαστεί για μικρούς και μεγάλους ένα νέο μοναδικό έργο. Οι παραστάσεις συνοδεύονται με ζωντανή μουσική από την Paraga Band. το μουσικό σχήμα του νέου χώρου. «Ε, ρε γέλια! Ε, ρε γλέντια!» φωνάζει στα παιδιά ο αγαπημένος λαϊκός ήρωας Καραγκιόζης, παίρνοντάς τα παρέα στις ξεκαρδιστικές περιπέτειές του. Μετά την παράσταση για τους μικρούς φίλους λειτουργεί αυτοτελές Καραγκιοζοεργαστήρι (απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση).

Παραστάσεις: Κυρ. 12 μ. Τιμές: € 8.

  • Εως: 28/04
Buy ticket from viva
Αναλυτικό πρόγραμμα (25/04 - 02/05)

Πάσχα στη στάνη του μπάρμπα – Γιώργου

με τον Τάσο Κώνστα
  • Θέατρο Σκιών
  • Διάρκεια: 50 '

Οι προετοιμασίες για το λαμπριάτικο τραπέζι και οι διάφορες δουλειές εξουθενώνουν τον Καραγκιόζη, που αδημονεί να απολαύσει τα εδέσματα της γιορτής του Πάσχα μαζί με την παρέα του στη στάνη του μπάρμπα – Γιώργου. Οι προετοιμασίες όμως φέρνουν πολλά ευτράπελα και φυσικά πολλά γέλια, υπό τους ήχους των Paraga Band.

Παραστάσεις: Κυρ. 21, 28/4, 12 μ. Τιμές: € 8. Μετά την παράσταση ακολουθεί εργαστήρι φιγούρας για παιδιά ηλικίας από 5 ετών (διάρκεια: 30’). Κρατήσεις θέσεων: 2103227507, 6937714733.

  • Εως: 28/04
Buy ticket from viva
Αναλυτικό πρόγραμμα (25/04 - 02/05)

Ο Πέτρος και ο λύκος

από το κουκλοθέατρο Αλεξίας Αλεξίου
  • Θέατρο Κούκλας
  • Διάρκεια: 45 '

Το αγαπημένο κλασικό μουσικό παραμύθι του Σεργκέι Προκόφιεφ έρχεται σε μια πρωτότυπη παράσταση κουκλοθέατρου στην οποία οι ήρωες-κούκλες της ιστορίας προσωποποιούνται μέσω ενός ή περισσότερων οργάνων. Το φλάουτο εκπροσωπεί το πουλί, το όμποε την πάπια, το κλαρίνο τη γάτα, το φαγκότο τον αυστηρό παππού, τρία κόρνα παίζουν τον λύκο, τα έγχορδα όλα μαζί τον Πέτρο, τα ξύλινα πνευστά τους κυνηγούς, τα τύμπανα και η γκρανκάσα βροντούν σαν τις τουφεκιές τους. Η παράσταση φτάνει στο τέλος με την δημιουργική έκφραση των παιδιών, τα οποία με τη βοήθεια της κουκλοπαίκτριας ολοκληρώνουν το έργο κλείνοντας πανηγυρικά την τελευταία σκηνή του, την παρέλαση προς το ζωολογικό κήπο.

Παραστάσεις: Σάβ. 30/3, 6, 13, 20, 27/4, 5.30 μ.μ. Τιμές: € 8. Μετά την παράσταση ακολουθεί τριαντάλεπτο εργαστήρι κατασκευής κούκλας (€ 5), για το οποίο απαιτείται τηλεφωνική δήλωση συμμετοχής.

  • Εως: 27/04
Αναλυτικό πρόγραμμα (25/04 - 02/05)