Μικρόκοσμος

Παρ.-Κυρ. € 7,50, Δευτ.-Τετ. € 6,00. Κάθε Πέμ. τα δύο άτομα € 8,00. Φοιτ., άνεργοι, ΑμεΑ, άνω των 65 & ατέλειες € 5,00. Online αγορά εισιτηρίων στο more.com.

Ταινίες / Προβολές

Οι Αντίπαλοι

3
  • Δραματική

Δύο νεαροί τενίστες, αδελφικοί φίλοι μεταξύ τους, ερωτεύονται με πάθος μια συναθλήτριά τους. Έπειτα από 13 χρόνια, η ζωή θα τους φέρει όλους αντιμέτωπους στο ίδιο γήπεδο.

Προβολές

Πέμ.-Κυρ., Τρ., Τετ.: 21.35

Οι Άποικοι

3,5
  • Δραματική

Στη Χιλή του 1901, ένας μεγαλογαιοκτήμονας αναθέτει σε έναν ντόπιο εργάτη, έναν Βρετανό στρατιωτικό και έναν Αμερικανό μισθοφόρο να διασχίσουν έφιπποι τη Γη του Πυρός για να ιχνηλατήσουν την πιο ασφαλή διαδρομή για τα κοπάδια του.

Προβολές

Σάβ.: 18.00

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα

Εμφύλιος Πόλεμος

2
  • Περιπέτεια

Ενώ οι ΗΠΑ βρίσκονται σε εμφύλιο πόλεμο και οι Δυτικές Δυνάμεις πολιορκούν την Ουάσιγκτον, μια ομάδα δημοσιογράφων ξεκινάει από τη Νέα Υόρκη για τον Λευκό Οίκο, θέλοντας να πάρει μια τελευταία συνέντευξη από τον πρόεδρο της χώρας.

Προβολές

Δευτ.: 21.30, Κυρ. 17.30

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα

Τα Μαθήματα της Μπλάγκα

4
  • Δραματική

Μια συνταξιούχος δασκάλα, η οποία μαζεύει λεφτά για να αγοράσει τάφο για τον πρόσφατα αποθανόντα σύζυγό της, πέφτει θύμα τηλεφωνικής απάτης. Απελπισμένη, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

Προβολές

Πέμ., Τετ.: 18.00, Παρ.-Τρ. 19.45

Back to Black

2
  • Δραματική

Η διαδρομή της Έιμι Γουαϊνχάουζ από την εφηβεία έως την περιπετειώδη καταξίωσή της ως ενός από τα μεγαλύτερα μουσικά είδωλα της εποχής της.

Προβολές

Τετ.: 19.45

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα

Χορεύοντας με τον Μπέκετ

2,5
  • Δραματική

Στην απονομή του Νόμπελ λογοτεχνίας του 1969, ο Σάμιουελ Μπέκετ ανακαλεί τις σχέσεις του με τους σημαντικότερους ανθρώπους της ζωής του.

Προβολές

Παρ.: 18.00

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα

Χρήστος, το Τελευταίο Παιδί

  • Ντοκιμαντέρ

Από τους τριάντα κατοίκους των Αρκιών ο Χρήστος είναι το τελευταίο παιδί που έχει απομείνει. Είναι δέκα ετών και ο μόνος μαθητής της δασκάλας του Μαρίας. Ο Χρήστος θα ξεκινήσει σύντομα το τελευταίο έτος του δημοτικού. Για να συνεχίσει όμως στο γυμνάσιο πρέπει να αφήσει το νησί και την οικογένεια του.

Προβολές

Τρ.: 18.15

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα