Γαλαξίας Cinema

€ 9,00. Παιδ. € 5,50. Φοιτ., άνεργοι & άνω των 65 € 7,50. Κάθε Τετ. είσ. € 5,50. Μέλη του Αθηνόραμα club € 5,50. Προπώληση εισιτηρίων στο: galaxiascinemas.gr

Ταινίες / Προβολές

Ανατομία Μιας Πτώσης

4
  • Δικαστικό Θρίλερ

Μια Γερμανίδα συγγραφέας κατηγορείται για το θάνατο του Γάλλου συζύγου της. Στο δικαστήριο αποκαλύπτονται πολλές κρυφές πλευρές της σχέσης τους, περιπλέκοντας τις ενδείξεις για την ενοχή ή την αθωότητά της.

Προβολές

Αίθουσα 1 Πέμ.-Τετ.: 21.30

Ζώνη Ενδιαφέροντος

5
  • Δραματική

Η ειδυλλιακή καθημερινότητα της επταμελούς οικογένειας του διοικητή του Άουσβιτς Ρούντολφ Ες και της συζύγου του Χέντγουικ, οι οποίοι περνούν τις μέρες του σ’ ένα πανέμορφο σπίτι με κήπο δίπλα στον τοίχο του στρατοπέδου.

Προβολές

Αίθουσα 1 Πέμ.-Τετ.: 19.30

Μη μου Λες Ψέματα

2,5
  • Δραματική

Ένας συγγραφέας επιστρέφει ύστερα από χρόνια στη γενέτειρά του και συναντά το γιο του πρώτου μεγάλου έρωτά του. Μαζί θα προσπαθήσουν να ανακαλύψουν την αλήθεια για το παρελθόν, το οποίο όμως κρύβει ανομολόγητα μυστικά.

Προβολές

Αίθουσα 2 Πέμ.-Τετ.: 18.00/ 20.00

Η Μία και Εγώ: Η Ταινία

1,5
  • Φαντασίας

Η νεαρή Μία ανακαλύπτει πως είναι η μόνη που μπορεί να σώσει την αγαπημένη της ονειροχώρα Σεντόπια από τον σατανικό βάτραχο Τόξορ και ότι το κόσμημα που φοράει στο χέρι της είναι μέρος μιας αρχαίας προφητείας που θα της αποκαλύψει τον τρόπο με τον οποίο θα τα καταφέρει.

Προβολές

Αίθουσα 1 Σάβ., Κυρ.: 17.30 μεταγλ.

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα

Στενές Επαφές με τον Διάβολο

3
  • Τρόμου

Μια βιντεοκασέτα αποκαλύπτει τα πραγματικά περιστατικά μιας διαβόητης ζωντανής τηλεοπτικής εκπομπής, η οποία βγήκε στον αέρα ανήμερα του Χάλογουιν του 1977.

Προβολές

Αίθουσα 2 Πέμ.-Τετ.: 21.45