Αελλώ Cinemax

€ 8,50. Παιδ., φοιτ., άνεργοι, ΑμεΑ, άνω των 65, γκρουπ άνω των 10 ατόμων € 7,50. Κάθε Τετ. € 5,50 (εκτός αργιών & εορτών). Προβολές 3D € 10,00

Ταινίες / Προβολές

Οι Αντίπαλοι

3
  • Δραματική

Δύο νεαροί τενίστες, αδελφικοί φίλοι μεταξύ τους, ερωτεύονται με πάθος μια συναθλήτριά τους. Έπειτα από 13 χρόνια, η ζωή θα τους φέρει όλους αντιμέτωπους στο ίδιο γήπεδο.

Προβολές

Αίθουσα 3 Πέμ.-Τετ.: 19.00/ 21.40

Kung Fu Panda 4

2,5
  • Animation

Ο Πο μαθαίνει με λύπη του ότι έχει έρθει η ώρα να εγκαταλείψει το ρόλο του Δράκου Πολεμιστή και να αναλάβει αυτόν του πνευματικού ηγέτη στην Κοιλάδα της Ειρήνης. Προτού ορίσει το διάδοχό του, όμως, μια καινούργια, πανίσχυρη απειλή εμφανίζεται, αναζητώντας το Ραβδί της Σοφίας που κρατάει ο Πο.

Προβολές

Αίθουσα 4 Πέμ.-Τετ.: 19.30 μεταγλ.

Μην Ανοίγεις την Πόρτα

2
  • Θρίλερ

Μια νεαρή γυναίκα βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι ενός άντρα που ζει μόνος του στην καρδιά ενός ορεινού δάσους. Του ανακοινώνει πως είναι βιολόγος, η ερευνητική ομάδα της οποίας δέχτηκε μια μυστηριώδη επίθεση, τίποτα όμως δεν μπορεί να υποστηρίξει τους ισχυρισμούς της.

Προβολές

Αίθουσα 1 Πέμ.-Τετ.: 19.30/ 21.30

Dune: Μέρος Δεύτερο

4
  • Επιστ. Φαντασίας

Έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των Φρέμεν, ο Πολ Ατρείδης πρέπει τώρα να τους αποδείξει πως είναι ο Μουάντ’Ντιμπ, ο εκλεκτός που θα ελευθερώσει τον πλανήτη Αράκις από τους Χαρκόνεν. Κι εκείνοι, όμως, ετοιμάζουν τη μεγάλη τους αντεπίθεση.

Προβολές

Αίθουσα 2 Πέμ.-Τετ.: 21.15

Σούπερ Μάγκι

1,5
  • Animation

Όταν μια σατανική ιδιοφυΐα απειλεί να παγιδεύσει ολόκληρο το Σενκσουάρι Σίτι σε μια «ιδανική» προσομοίωση metaverse, η Μάγκι και ο Σουίτι πρέπει να συνεργαστούν για να σώσουν την πόλη τους για ακόμα μία φορά.

Προβολές

Αίθουσα 1 Σάβ., Κυρ.: 17.40 μεταγλ.

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα

Spy x Family Code: White

  • Animation

Είναι κατάσκοπος. Αυτή είναι δολοφόνος. Μαζί, ο Λόιντ και η Γιορ κρατούν τη διπλή τους ζωή για τον εαυτό τους, ενώ προσποιούνται ότι είναι η τέλεια οικογένεια. Ωστόσο, η υιοθετημένη κόρη τους Άνια, μια τηλεπαθητική, γνωρίζει και τα δύο συναρπαστικά μυστικά τους εν αγνοία τους. Ενώ με το πρόσχημα ότι παίρνει την οικογένειά του για μια χειμερινή απόδραση το Σαββατοκύριακο, η προσπάθεια του Λόιντ να σημειώσει πρόοδο στην τρέχουσα αποστολή του, την Επιχείρηση Στριξ, αποδεικνύεται δύσκολη, όταν η Άνια εμπλέκεται κατά λάθος και πυροδοτεί γεγονότα που απειλούν την παγκόσμια ειρήνη.

Προβολές

Αίθουσα 2 Πέμ.-Τετ.: 18.45 με υπότιτλους

Ο Χορός των Φαντασμάτων

2,5
  • Animation

Στις αρχές του 20ού αιώνα μια αμερικανική οικογένεια μετακομίζει σ’ ένα πολυτελές αρχοντικό στην επαρχία της Αγγλίας. Όλοι οι προηγούμενοι ένοικοί του το εγκατέλειψαν κακήν κακώς λόγω του… μόνιμου κατοίκου του, του φαντάσματος του σερ Σάιμον, το οποίο αυτήν τη φορά θα τα βρει σκούρα προσπαθώντας να τρομάξει τους νέους ιδιοκτήτες.

Προβολές

Αίθουσα 4 Σάβ., Κυρ.: 17.30 μεταγλ.

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα

Χωρίς Οξυγόνο

  • Περιπέτεια

Σ' ένα δυστοπικό μέλλον, τα χαμηλά επίπεδα οξυγόνου έχουν καταστήσει τη Γη σχεδόν μη κατοικήσιμη. Όταν μια μητέρα η οποία ζει μαζί με την κόρη της σε υπόγειο καταφύγιο δεχθεί την επίσκεψη ενός μυστηριώδους ζευγαριού, εκείνες θα πρέπει να ανακαλύψουν τις αληθινές προθέσεις τους και να παλέψουν για την επιβίωση.

Προβολές

Αίθουσα 4 Πέμ.-Τετ.: 22.00