Πράκτορες 355

1,5

Κατασκοπική περιπέτεια της σειράς, η οποία αναβαθμίζεται ως (κοσμοπολίτικη) παραγωγή λόγω του θηλυκού all-star cast της.

355

Ταινία-κόνσεπτ, το "Πράκτορες 355" δεν είναι παρά μια κατασκοπική περιπέτεια της σειράς, η οποία αναβαθμίζεται ως (κοσμοπολίτικη) παραγωγή λόγω του θηλυκού all-star cast της. Όλα τα άλλα, από την πλοκή μέχρι την επιλογή των action set pieces και τις γραφικές τοποθεσίες (Παρίσι, Μαρόκο, Σαγκάη), λειτουργούν συμπληρωματικά, προσπαθώντας να σπρώξουν όσο πιο κοντά στην αληθοφάνεια μπορούν μια χιλιοτετριμμένη ιδέα: Όταν ένα προηγμένο κυβερνοόπλο κινδυνεύει να πέσει στα χέρια αδίστακτων διεθνών εγκληματιών, τρεις πράκτορες διαφορετικών μυστικών υπηρεσιών και μία ψυχολόγος ενώνουν τις δυνάμεις τους για να το εντοπίσουν και να το ανακτήσουν.

Οι έμπειρες σταρ κάνουν ό,τι μπορούν για να πείσουν ως σωτήρες του πλανήτη με τακούνια, το ξεκίνημα έχει το (προβλέψιμο) ενδιαφέρον του και μερικές αυτόνομες σκηνές δράσης είναι χορταστικές. Τα πάντα όμως –από τους χαρακτήρες μέχρι τις ανατροπές– τα έχεις δει και ξαναδεί αμέτρητες φορές, με μοναδική εξαίρεση την ήπια φεμινιστική ατζέντα, στα μηνύματα της οποίας παραπέμπει και ο τίτλος της ταινίας.

ΗΠΑ, Κίνα. 2022. Διάρκεια: 122΄. Διανομή: ΣΠΕΝΤΖΟΣ FILM

Περισσότερες πληροφορίες

Πράκτορες 355

The 355
1,5
  • Περιπέτεια
  • 2022
  • Διάρκεια: 124 '
  • Σάιμον Κίνμπεργκ

Όταν ένα προηγμένο κυβερνοόπλο κινδυνεύει να πέσει στα χέρια μιας ομάδας διεθνών εγκληματιών, τρεις μυστικές πράκτορες και μία ψυχολόγος ενώνουν τις δυνάμεις τους για να το εντοπίσουν και να το ανακτήσουν.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Αποχαιρετήστε τον Γιούργκεν Κλοπ με αυτό το must ντοκιμαντέρ

Οι άνθρωποι δούλεψαν στενά με τον σπουδαίο προπονητή της Λίβερπουλ μιλούν στα πέντε επεισόδια του "Jürgen".

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
18/05/2024

77ο Φεστιβάλ Καννών: Ο Λάνθιμος διηγείται κατασκότεινες "Ιστορίες Καλοσύνης"

Επιστροφή στην εποχή του "Κυνόδοντα" και των "Άλπεων" για τον Έλληνα σκηνοθέτη, ο οποίος αν και εντυπωσιάζει με τη γεμάτη αυτοπεποίθηση δεξιοτεχνία του, κινδυνεύει να χάσει πολλούς από τους όψιμους θαυμαστές του.

Έρχονται κλασικά ιαπωνικά αριστουργήματα στα θερινά σινεμά

Ακίρα Κουροσάβα, Μίκιο Ναρούσε, Σοσέι Ιμαμούρα, Κένζι Μιζογκούτσι, Γιασουχίρο Όζου, Κον Ιτσικάουα, Κιγιόσι Κουροσάουα, Τακάσι Μίικε, Τεϊνοσουκε Κινουγκάσα, Χιρόσι Τετσιγκαχάρα & Μασάκι Κομπαγιάσι, σε ένα αφιέρωμα στους Ιαπωνικούς κινηματογραφικούς θησαυρούς.

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (15-22/5)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Στο φεστιβάλ Αγών το σινεμά συναντά την αρχαιολογία

Ανακαλύψτε το πρόγραμμα της διοργάνωσης όπου η ιστορία εμπνέει τον κινηματογράφο.

77ο Φεστιβάλ Καννών: Το Megalo (χαμένο) στοίχημα του Φράνσις Κόπολα

Διπλά βραβευμένος με Χρυσό Φοίνικα, ο σκηνοθέτης του "Νονού" παρουσιάσε στις Κάννες το κινηματογραφικό σχέδιο στο οποίο επένδυσε σαράντα χρόνια από τη ζωή του. Το "Megalopolis", όμως, αποδείχτηκε δυστυχώς μια εκκωφαντική αποτυχία.

Το "Λώξη" δεν είναι μόνο ένα ντοκιμαντέρ για την πρώτη ηθοποιό με σύνδρομο Down

Οι σκηνοθέτες της ταινίας για την Λωξάνδρα Λούκας που έγραψε ιστορία παίζοντας στο Εθνικό Θέατρο, μιλούν στο "α" για το πολύτιμο φιλμ τους.