afieroma

Η all day Αθήνα

από τον πρωινό καφέ ως το βραδινό κοκτέιλ

New Taste

New Taste

Η τέχνη της νέας γεύσης

Άκρως εντυπωσιακός ο χώρος του εστιατορίου του «New Hotel», διακοσμημένος από τους διάσημους Βραζιλιάνους αδελφούς Campana, σε κάνει να αισθάνεσαι κομμάτι μιας μεγάλης art installation καθώς απολαμβάνεις –all day– χειροποίητα εδέσματα υψηλού επιπέδου.

Οι εκπληκτικές «κολόνες-δέντρα» και η τοιχογραφία της ρεσεψιόν από ανακυκλωμένα υλικά του παλιού ξενοδοχείου «Olympic» εντυπωσιάζουν, ενώ το ακαταμάχητο άρωμα του οργανικού ναπολιτάνικου εσπρέσο Passalacqua ξεχύνεται στο δρόμο μόλις το εστιατόριο ανοίξει τις πόρτες του στις 7 το πρωί και στους επισκέπτες εκτός ξενοδοχείου (για πρωινό take away). Όσο καλοκαιριάζει το μενού εμπλουτίζεται με πολλές μεσογειακές γεύσεις και σαλάτες που συνδυάζουν λαχανικά, φρούτα και healthy υλικά όπως η κινόα, ενώ δίπλα σε σταθερά και αγαπημένα πιάτα, όπως τα γεμιστά ψωμάκια στον ατμό και τα mini burgers, σερβίρονται και νηστίσιμες νοστιμιές (ψητό καλαμάρι με φάβα, σουπιές με σπανάκι, γαρίδες με σταμναγκάθι). Από τα μέσα Μαΐου ανοίγει τις πόρτες του το «Art Lounge» στον 7ο όροφο με έργα τέχνης από την προσωπική συλλογή του κ. Δάκη Ιωάννου αλλά και μια πλούσια συλλογή βιβλίων contemporary art, φαγητό νοοτροπίας «New Taste», συλλεκτικές ετικέτες τσίπουρου και ούζου και θέα σε όλη την Αττική.

TIP: Ο σεφ Steven Frost ξεκινάει την καλοκαιρινή γαστρονομική διαδρομή του εστιατορίου με μεσογειακές γεύσεις και εμπνευσμένες σαλάτες που συνδυάζουν λαχανικά και φρούτα

New Taste Φιλελλήνων 16, Αθήνα , τηλ. 2103273170

Αφετηρία:
Προορισμός: