#metrorama a project by athinorama

"Da Sotto Resto Bar" και "Malt - Fine Dining & Spirits", εκεί που χτυπάει η all-day καρδιά του Κορυδαλλού

Κορυδαλλός

Η Πλατεία Ελευθερίας είναι το πιο ανερχόμενο spot του Κορυδαλλού, μιας γειτονιάς που αξίζει να βάλεις στην ατζέντα σου, ειδικά αν σου αρέσει να ανακαλύπτεις νέες γωνιές της πόλης. Ειδικότερα τώρα που έρχεσαι εύκολα και με το μετρό, η ζωηρή περαντζάδα που έχει δημιουργηθεί με επίκεντρο δύο δυνατά στέκια, το σπιρτόζικο "Da Sotto Resto Bar" και το κλασικό αδερφάκι του "Malt - Fine Dining & Spirits" ανεβάζει διαρκώς τις μετοχές της. 

Ο ορισμός του ποιοτικού all-day επαναπροσδιορίζεται εις διπλούν σε δύο cafe-bar-εστιατόρια που αγκαλιάζουν με fun και άποψη τις νέες τάσεις χωρίς να τσιγκουνεύονται σε comfort διάθεση και απροσποίητη οικειότητα. Η δράση τόσο στο ""Da Sotto Resto Bar" όσο και στο "Malt - Fine Dining & Spirits" ξεκινάει από το πρωί με ποιοτικούς καφέδες και πληθωρικό πρωινό ή brunch και συνεχίζεται μέχρι αργά το βράδυ με ενδιαφέρουσα μοντέρνα κουζίνα και ψαγμένα cocktail. 

Ντιζαϊνάτες σάλες και απρόσκοπτη επαφή με την περαντζάδα, μας υποδέχονται με καθησυχαστικά αλλά και ευφάνταστα πιάτα που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. Λαχταριστές μπρουσκέτες, μοδάτα carpaccio, τραγανές μία-και-μία pinsa και πίτσα σε διαφορετικές εκδοχές, αλλά και σαλάτες με φρέσκα τοπικά προϊόντα συνοδεύονται από εκλεκτά κρασιά, χειροποίητες σαγκρίες και βέβαια classic και signature κοκτέιλ που προσφέρονται και για χαλαρά απογευματινά after-work drinks κάνοντας τον δρόμο για τη νέα hot πιάτσα του Κορυδαλλού... μονόδρομο! 

Πλ. Ελευθερίας 7, Κορυδαλλός, 21 0494 1303
FB: Dasotto Resto Bar
IG: @da_sotto
TikTok: @dasotto.restobar

FB: maltRestauBar
IG: @maltfinediningspirits
TikTok: @maltfinedining