#metrorama a project by athinorama

"St George Lycabettus Lifestyle Hotel": 50 χρόνια στην επιτομή της φιλοξενίας

Ευαγγελισμός

Ξενοδοχείο - σύμβολο της Αθηναϊκής φιλοξενίας και κουλτούρας, το "St George Lycabettus Hotel" γιορτάζει το 2004 τα 50 του χρόνια καταφέρνοντας να αφουγκράζεται τις τάσεις της εποχής, χωρίς να ξεφεύγει από το υψηλό επίπεδο των 5 αστέρων. 

Δεν επαναπαύεται στη μοναδική τοποθεσία του στους πρόποδες του Λυκαβηττού με την πανοραμική και πολλάκις βραβευμένη διεθνώς πανοραμική θέα στην πόλη. Ανανεώνεται διαρκώς όχι μόνο σε επίπεδο εγκαταστάσεων και υπηρεσιών αλλά και στη φρεσκάδα και την επιδραστικότητα της φιλοσοφίας του. Τα γαστρονομικά δρώμενα, τα εποχικά events, η πολιτιστική, κοινωνική, οικολογική και φιλανθρωπική του δράση αλλά και η έμφαση στην υγεία, την ευεξία και τις οικογενειακές αξίες που διαπνέει όλη την εμπειρία της φιλοξενίας είναι αυτά που κάνουν το "St George Lycabettus Hotel" να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα ξενοδοχεία της κατηγορίας του. 

Βρίσκεται σε σημείο - κλειδί για να απολαύσετε όλη την Αθήνα στο πιάτο μέχρι τον Σαρωνικό και σε απόσταση περιπάτου από το μετρό Ευαγγελισμός και τον καταπράσινο λόφο του Λυκαβηττού, αλλά και μοναδικές boutique, εστιατόρια, γκαλερί και μουσεία της πόλης. Τόσο με τη γαστρονομική του πρόταση όσο και με τα συχνά εποχικά πακέτα και εμπειρίες δίνει την αφορμή στους Αθηναίους να απολαύσουν εδώ ένα αναζωογονητικό διάλειμμα αλλά και στους επισκέπτες της πόλης να βρουν την ιδανική βάση για να την περπατήσουν και να τη ζήσουν στο έπακρο. 

Από το 1974 το πολυβραβευμένο ξενοδοχείο έχει αποτελέσει σύμβολο κομψότητας, άνεσης και εξαιρετικής εξυπηρέτησης, ένα σπίτι μακριά από το σπίτι για αμέτρητους επισκέπτες, που περιλαμβάνουν και κορυφαίες προσωπικότητες όπως οι Kevin Spacey, Jeremy Irons, Daniel Day Lewis, Catherine Deneuve, Pet shop boys.

Άλλωστε το μότο του είναι:

"Our guests arrive as residents
Leave as friends and return as family.."

Κλεομένους 2, Αθήνα, 2107416000
sgl.gr, FB: St. George Lycabettus Lifestyle Hotel, IG: @stgeorge_lycabettus_hotel