PlayStation4: προσφορά-πειρασμός... αστραπή

Το δημοφιλέστερο σύστημα για games της αγοράς με δεύτερο χειριστήριο σε τιμή-έκπληξη, πολλές άλλες προσφορές στο πλαίσιο της Ε3 2017

Δεν είναι βέβαια ασυνήθιστες οι εκπτώσεις που κάνουν οι κατασκευαστές συστημάτων ηλεκτρονικής διασκέδασης κατά την διάρκεια των εκθέσεων της Ε3: είναι από μερικές απόψεις η ιδανική περίοδος, καθώς οι αφοσιωμένοι gamers παρακολουθούν στη διάρκειά της την επικαιρότητα τακτικότερα. Όμως αυτές τις ημέρες η Sony έχει προχωρήσει σε μία τέτοια προωθητική ενέργεια που αξίζει αναφοράς ασχέτως... εκδηλώσεων! Η συγκεκριμένη αφορά στο σύστημα οικιακής ψυχαγωγίας όπου έχει πλέον εστιάσει αποκλειστικά, το PlayStation4, το οποίο προσφέρεται στην χαμηλότερη τιμή που έχει επίσημα αποδοθεί στο ανανεωμένο μοντέλο "Slim" του Σεπτεμβρίου: μόλις €249, μαζί με δεύτερο χειριστήριο, για τις επόμενες 24 ώρες!

Πράγματι: τυπικά η προσφορά αυτή λήγει τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 9/6, όμως η πληροφόρησή μας θέλει να διαρκεί και για το Σαββατοκύριακο - αν το διαθέσιμο στοκ που συνοδεύεται από αυτήν την τιμή δεν εξαντληθεί νωρίτερα, βέβαια. Oποιοσδήποτε σκεφτόταν, λοιπόν, την απόκτηση ενός PS4 για ποιοτική διασκέδαση στις διακοπές του καλοκαιριού και φυσικά... τις κρύες νύχτες του χειμώνα, μάλλον δεν χρειάζεται να το σκεφτεί περισσότερο!

Η Sony πάντως έχει διοργανώσει προσφορές και εκπτώσεις - ονομάζει την όλη ενέργεια Days of Play - στο πλαίσιο της έκθεσης Ε3 2017, η οποία λαμβάνει χώρα την επόμενη εβδομάδα. Ήδη είναι ενεργές, για παράδειγμα, προσφορές όπως η ετήσια συνδρομή στο PS Plus αντί €34.99 (από €49.99) ή η συσκευασία PlayStation VR με την απαραίτητη κάμερα και το VR Worlds αντί €399 (από €499). Σημαντικές εκπτώσεις έχουν γίνει και σε κορυφαία games, από τα Bloodborne και Uncharted 4, μέχρι τα Nioh και Horizon: Zero Dawn. Δεν νομίζουμε να υπάρξει καλύτερη ευκαιρία από αυτήν πριν την εορταστική περίοδο για να αποκτήσει κανείς πρόσβαση στο δημοφιλέστερο σύστημα οικιακής ψυχαγωγίας και προϊόντα σχετικά μ' αυτό, οπότε... click click click!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ