Νέα κλήρωση: MotorStorm Apocalypse

Κερδίστε 5 αντίτυπα του τίτλου για PlayStation3!

Η εορταστική περίοδος του Πάσχα είναι πλέον εδώ και το Αθηνόραμα Digital την υποδέχεται με νέο κύκλο κληρώσεων. Η κλήρωση που αφορά, δε, περισσότερο απ' όλες τους κατόχους PlayStation3 είναι αυτή που σχετίζεται με το MotorStorm Apocalypse, τη νέα έκδοση της πασίγνωστης σειράς racing games της Sony Computer Entertainment. Το νέο MotorStorm - που μας άφησε εξαιρετικά θετικές εντυπώσεις πρόσφατα - έχει να προσφέρει όχι μόνο προσεγμένα γραφικά και ήχο, αλλά και το καλύτερο, μέχρι στιγμής στη σειρά, τμήμα συμμετοχής πολλών παικτών μέσω PlayStation Network. Είναι ένας τίτλος αγώνων ταχύτητας αληθινά διαφορετικός, αν μη τί άλλο γιατί... κανένας άλλος δεν προσφέρει στον παίκτη διαδρομές μέσα σε μια μεγαλούπολη, η οποία πλήττεται από φυσικές καταστροφές καθώς αυτός οδηγεί!

Αυτόν τον τίτλο δίνει την ευκαιρία η Sony Hellas σε 5 φίλους ή φίλες του Αθηνόραμα Digital να κερδίσουν, μέσα από την παρούσα κλήρωση. Ισάριθμα αντίτυπα του MotorStorm Apocalypse - φυσικά μόνο για PlayStation3, αφού ο τίτλος είναι αποκλειστικός σε αυτό - περιμένουν πέντε τυχερούς ή τυχερές, για πολλές ώρες... disaster movie οδήγησης!

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι φίλοι και οι φίλες του Αθηνόραμα Digital που επιθυμούν να πάρουν μέρος στην παρούσα κλήρωση είναι να καταχωρήσουν τα στοιχεία τους στα πεδία που ακολουθούν. Η συγκεκριμένη θα διαρκέσει έως την Κυριακή 1/5 και οι νικητές/νικήτριες θ' ανακοινωθούν τη Δευτέρα 2/5. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ