Νέα κλήρωση: 21/12/2010

Κερδίστε 3 PSP, προσφορά της Sony Hellas!

Το όλο... νόημα με τα φορητά συστήματα ηλεκτρονικής διασκέδασης, όπως το PlayStation Portable, εντοπίζεται φυσικά στο γεγονός ότι μπορούν ν' αξιοποιηθούν οπουδήποτε κι οποτεδήποτε - καλοκαίρι, χειμώνα, σε διακοπές, σε ταξίδια, τα Σαββατοκύριακα κλπ. - με πρακτικά τον ίδιο τρόπο. Αρκεί να υπάρχει χρόνος διαθέσιμος, όπως αυτός που βρίσκεται περισσότερος απ' όσο συνήθως κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων. Ε, αυτήν την Πρωτοχρονιά, 3 φίλοι ή φίλες του Αθηνόραμα Digital θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν πολλές από αυτές τις ώρες διασκεδαστικά, με το δικό τους PSP!

Αυτό ακριβώς το δώρο μπορούν να κερδίσουν όσοι και όσες συμμετάσχουν στην παρούσα κλήρωση της Sony Hellas: τρία PSP-3000 για ισάριθμους νικητές ή νικήτριες. Αξίζει να σημειωθεί, δε, ότι οι νέοι/νέες κάτοχοι που θα προκύψουν από τη σχετική κλήρωση θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν από την πρώτη μέρα δύο από τους καλύτερους τίτλους του PSP, αφού αντίτυπά τους συνοδεύουν τη συγκεκριμένη συσκευασία. Πρόκειται για τα Gran Turismo και God of War Chains of Olympus, και τα δύο από τα κορυφαία δείγματα της κατηγορίας τους.

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι φίλοι και οι φίλες του Αθηνόραμα Digital που επιθυμούν να πάρουν μέρος στην παρούσα κλήρωση είναι να καταχωρήσουν τα στοιχεία τους στα πεδία που ακολουθούν. Η συγκεκριμένη θα διαρκέσει έως την Δευτέρα 27/12 και οι νικητές/νικήτριες θ' ανακοινωθούν την Τρίτη 28/12. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ