Gran Turismo Sport: πριν την πρεμιέρα, demo

O τίτλος αγώνων ταχύτητας της Polyphony Digital πλησιάζει γοργά, ευκαιρία για δοκιμή... απ' όλους!

Και να λοιπόν που... τελείωσαν τα ψέματα - έστω, οι απρόβλεπτες ή όχι και τόσο απρόβλεπτες καθυστερήσεις - και το Gran Turismo Sport, η σημαντικότερη πιθανώς νέα κυκλοφορία του PlayStation4 για το 2017, βρίσκεται στην τελική ευθεία για τα ράφια των καταστημάτων (και του PlayStation Store). O τίτλος της Polyphony Digital θα γίνει διαθέσιμος στο κοινό την Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου και θα είμαστε σε θέση να κρίνουμε επιτέλους αν η δημιουργία του Kazunori Yamauchi και της ομάδας του είναι αντάξια των πολύ καλών αρχικών μας εντυπώσεων από την δοκιμαστική έκδοση της άνοιξης, τόσο σε επίπεδο χειρισμού, όσο και σε οπτικοακουστικό επίπεδο. Το ίδιο, ωστόσο, θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν οι... πάντες σχεδόν, όχι μόνο οι δημοσιογράφοι, καθώς η Sony αποφάσισε να διαθέσει ένα εκτενές demo του GT Sport στο ευρύ κοινό, έστω και για λίγες μόνο μέρες.

Πράγματι: από τις 9 Οκτωβρίου το πρωί έως και τις 12 Οκτωβρίου την νύχτα θα βρίσκεται δωρεάν για όλους τους κατόχους PS4/PS4 Pro στο PlayStation Store μία εκτενής δοκιμαστική έκδοση του GT Sport (είναι εφικτή ήδη η λήψη της με μέγεθος αρχείου περίπου 43 GB). Αυτή θα εμπεριέχει αρκετό περιεχόμενο ώστε να δώσει μία ιδέα του τί θα προσφέρει ο πλήρης τίτλος λίγες ημέρες μετά, περιλαμβάνοντας τμήματα των επιλογών παιχνιδιού Sport, Campaign και Arcade, με παραδείγματα αυτοκινήτων από τις κυριότερες κλάσεις οχημάτων, σε τρεις διαφορετικές αγωνιστικές πίστες. Θα περιλαμβάνεται ακόμη η λειτουργία Scapes, για την σύνθεση ψηφιακών "φωτογραφιών" υψηλής ανάλυσης και λεπτομέρειας μέσα από τον κόσμο του Gran Turismo Sport, καθώς και η λειτουργία δημιουργίας διακοσμητικών για τα αμαξώματα των αυτοκινήτων (Livery Editor).

Είμαστε βέβαιοι πως μεγάλο ποσοστό των κατόχων PlayStation4 θα εγκαταστήσει το demo ούτως ή άλλως - ακόμη και από απλή περιέργεια - όμως οι αφοσιωμένοι ακόλουθοι της σειράς των Gran Turismo, που σαφώς θα το παίξουν μέχρι... τελικής πτώσης, έχουν έναν λόγο παραπάνω να το κάνουν: όλα τα credits που θα κερδίσουν στο demo αυτό των τεσσάρων ημερών θα είναι αξιοποιήσιμα στον πλήρη τίτλο για την αγορά αυτοκινήτων, εξαρτημάτων κλπ. οπότε η σχετική επένδυση χρόνου θα είναι και ουσιαστική για την ενασχόλησή τους με την παραγωγή της Polyphony Digital στην συνέχεια. Το Αθηνόραμα Digital θα ασχοληθεί με το demo επίσης, φυσικά, θα έχει όμως και την ευκαιρία μιας ιδιαίτερης δημοσιογραφικής επαφής με το GT Sport πριν από την κυκλοφορία του για την οποία... επιφυλάσσεται ν' αποκαλύψει λεπτομέρειες στον κατάλληλο χρόνο. Gentlemen, start your engines!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ