Gran Turismo Sport: εικονικές φωτογραφίες

Δεν έχεις το αυτοκίνητο ή λεφτά για το ταξίδι που ήθελες; Έχεις το Scapes κι ένα PS4!

Όλοι γνωρίζαμε, φυσικά, πως το πρώτο Gran Turismo για το PlayStation4 θα ήταν υπέροχο οπτικά - όμως ακόμη και όσοι δεν έχουν ξεχάσει πόσο... εμμονικός είναι ο δημιουργός της σειράς, ο Kazunori Yamauchi, με την απεικόνιση των αυτοκινήτων στα GT, δεν είναι προετοιμασμένοι γι' αυτό που τα προσφέρει πειστικότερα από ποτέ στο Gran Turismo Sport. Αναφερόμαστε φυσικά στην λειτουργία Scapes, την οποία μπορεί να φανταστεί κανείς ως Photo Mode αλλά επιπέδου... Photoshop: ο παίκτης μπορεί να "μεταφέρει" τα αγαπημένα του αυτοκίνητα σε μία ποκιλία από διαφορετικές τοποθεσίες, να τα τοποθετήσει όπως ακριβώς θέλει, να τα φωτίσει με ακρίβεια και να τα "φωτογραφίσει" με απίθανα αληθοφανή τρόπο.

Η Polyphony Digital έχει κάνει πάρα πολύ προσεκτική δουλειά στον μηχανισμό που "ενσωματώνει" τα υψηλής ποιότητας μοντέλα αυτοκινήτων του GT Sport σε κάθε διαφορετικό περιβάλλον, ώστε αυτά να "απορροφούν" τον γύρω φωτισμό ρεαλιστικά, να ακολουθούν τις σκιές του και οι όποιες αντανακλάσεις και λάμψεις να αποδίδονται ακριβώς όπως θα γινόταν στην πραγματικότητα. Αποτέλεσμα: σε πολλές από αυτές τις εικονικές φωτογραφίες χρειάζεται δεύτερη και τρίτη (ενίοτε και τέταρτη) ματιά για να διακρίνει οποιοσδήποτε πως δεν είναι αληθινές. Οι εικονικές φωτογραφίες που ακολουθούν είναι, αν μη τί άλλο, απόδειξη του γεγονότος ότι μόνο... οριακά υπερβάλλουμε μάλλον!











Το Gran Turismo Sport θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PS4 και το PS4 Pro στο τρίτο ή τέταρτο τρίμηνο της χρονιάς. Περισσότερα στοιχεία γι' αυτό αναμένουμε να έχουμε στο πλαίσιο της Ε3 2017 σε μερικές εβδομάδες, ενώ θα συνεχίσουμε να συμμετέχουμε στις Δικτυακές δοκιμές που θα οργανώνει η Polyphony Digital κατά την διάρκεια του καλοκαιριού ώστε να διαπιστώνουμε την πρόοδό του. Με άλλα λόγια: επανερχόμαστε στο GT Sport σύντομα!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ