GameOn 2.0: Ακόμη περισσότερη!

Παράταση της έκθεσης μέχρι το τέλος Φλεβάρη

Δεν έχει συχνά το ελληνικό κοινό την ευκαιρία να έλθει σε επαφή με μία έκθεση διεθνούς επιπέδου γύρω από το video gaming - και, όπως δείχνουν τα πράγματα, την ευκαιρία αυτή την εκτίμησαν δεόντως οι φίλοι της αλληλεπιδραστικής διασκέδασης: σε λιγότερο από ενάμισι μήνα, πάνω από 20.000 επισκέπτες (!) πέρασαν τις πύλες της GameOn 2.0, της μεγαλύτερης έκθεσης που έχει διοργανωθεί επί ελληνικού εδάφους για τα games. Και κρίνοντας από τον σταθερό ρυθμό προσέλευσης του κοινού, δικαίως οι διοργανωτές έκριναν ότι την ίδια ευκαιρία θα πρέπει να έχουν κι άλλοι επισκέπτες. Εξ ου και η χρονική παράταση!

Πράγματι: ενώ το αρχικό σχέδιο ήταν να ολοκληρωθεί στο τέλος Ιανουαρίου, η GameOn 2.0 θα συνεχιστεί έως και το τέλος Φεβρουαρίου,ακόμα περισσότεροι φίλοι και φίλες της τεχνολογίας και της ηλεκτρονικής διασκέδασης να την επισκεφθούν και να έλθουν σε επαφή με τα σημαντικότερα δείγματα της ιστορίας του gaming. Ιδιαίτερης αναφοράς αξίζει, άλλωστε - φάνηκε και από την ανταπόκριση του κόσμου - η Virtusphere, το παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας που μεταφέρει τον παίκτη σ' ένα περιβάλλον έξω από τα καθιερωμένα και τον τοποθετεί στο κέντρο της δράσης.

Τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της GameOn 2.0 έχουν ήδη επισκεφτεί πολλά σχολεία και άλλα εκπαιδευτικά ιδρύματα, καθώς προσφέρει ποικίλες δραστηριότητες και προτείνεται από το ΥΠΕΠΘ - παράλληλα μια σειρά από εταιρείες έχουν ήδη διοργανώσει εκδηλώσεις τους στο χώρο της έκθεσης. Όλοι οι επισκέπτες συνεχίζουν να έχουν την δυνατότητα να παίξουν ασταμάτητα δωρεάν τα πάνω από 150 games της έκθεσης, ενώ ως τα τέλη Φεβρουαρίου δεκάδες τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μέσω κληρώσεων πολλά αξιόλογα δώρα όπως Sony PS33, δωροεπιταγές και προϊόντα από τους χορηγούς της διοργάνωσης Crunch, Playstation και Public.

Ακολουθούν οι βασικές πληροφορίες για τη λειτουργία της έκθεσης το Φλεβάρη:

Ημέρες και ώρες
Δευτέρα - Παρασκευή: 14:00 π.μ. - 21:00 μ.μ. (εκτός Τρίτης)
Παρασκευή - Κυριακή: 12:00 μ.μ. - 21:00 μ.μ.

Κόστος εισιτηρίων (καθημερινές)
Παιδιά έως 12 ετών: 6€/άτομο
Έφηβοι 12-18 ετών και φοιτητές: 8€/άτομο
Ενήλικες:10€/άτομο
Οικογενειακό Εισιτήριο (4 άτομα, 2 γονείς και 2 παιδιά έως 12 ετών): 28€

Κόστος εισιτηρίων (Σαββατοκύριακο)
Παιδιά έως 12 ετών: 8€/άτομο
Έφηβοι 12-18 ετών και φοιτητές: 10€/άτομο
Ενήλικες:14€/άτομο
Οικογενειακό Εισιτήριο (4 άτομα, 2 γονείς και 2 παιδιά έως 12 ετών): 40€

Προπώληση εισιτηρίων για την έκθεση γίνεται από τα καταστήματα Public και Metropolis, από το Web site της διοργανώτριας εταιρείας (www.showhat.gr), το Web site του TicketHour (www.tickethour.com), αλλά και τηλεφωνικά στον αριθμό 2111 805555. GameOn 2.0 για 30 ακόμη ημέρες: βάλτε την στο... πρόγραμμα!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ