Ε3 2017: τα video games σε πρώτο πλάνο!

Όπως κάθε χρόνο, ειδικό αφιέρωμα για την μεγάλη γιορτή της ηλεκτρονικής διασκέδασης

Καμία άλλη έκθεση στον κόσμο δεν συγκεντρώνει το ενδιαφέρον του κοινού της ηλεκτρονικής ψυχαγωγίας όσο η Electronic Entertainment Expo - για τους φίλους... Ε3. Πρόκειται για την αληθινή γιορτή των video games, αλλά και της ψηφιακής διασκέδασης εν γένει, στο πλαίσιο της οποίας γίνονται οι πιο πολλές μεγάλες αποκαλύψεις κι ανακοινώσεις για προϊόντα και υπηρεσίες που οι πρωταγωνίστριες εταιρείες σκοπεύουν να προωθήσουν στο μέλλον.

Η Ε3 είναι, με λίγα λόγια, το highlight της χρονιάς για τον κλάδο του home entertainment. Οι συνεντεύξεις Τύπου των μεγάλων εταιρειών, τα όσα έχουν να πουν στελέχη τους και δημιουργοί κορυφαίων games, τα games αυτά καθ' αυτά που πρωτοπαρουσιάζονται σε δοκιμαστική μορφή στον εκθεσιακό χώρο του Los Angeles Convention Center, όλα ενδιαφέρουν κοινό εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλον τον κόσμο. Σε αυτούς, άλλωστε, περιλαμβάνονται και περισσότεροι από 3 εκατομμύρια Έλληνες καταναλωτές που - με τον ένα ή τον άλλο τρόπο - ασχολούνται με τα games σε οικιακά συστήματα, φορητά συστήματα, smartphones, tablets και PC κάθε είδους.

Για την κάλυψη της Ε3 2017 το Αθηνόραμα Digital δημιούργησε και φέτος ειδική ενότητα όπου φιλοξενούνται ήδη και θα συγκεντρώνονται το επόμενο διάστημα όλα τα άρθρα που σχετίζονται με την έκθεση. Στην ενότητα αυτή μπορεί να βρει κανείς ήδη πληροφορίες για τις συνεντεύξεις Τύπου που γίνονται στο πλαίσιο της Ε3, για τα games που θα εμφανιστούν στο LA Convention Center και τους εκθέτες που συμμετέχουν, καθώς και τις προσδοκίες που έχουμε από την παρουσία της Sony, της Microsoft και της Nintendo στην φετινή έκθεση. Η ενότητα θα εμπλουτίζεται καθ' όλη τη διάρκεια της έκθεσης αλλά και τις επόμενες εβδομάδες, με όλες τις σχετικές ειδήσεις, απόψεις και αναλύσεις που φιλοξενούμε κάθε χρόνο στο πλαίσιο της Ε3. Click, click, click!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ