Ε3 2017: οι συνεντεύξεις Τύπου

Δεν πας Los Angeles; Μπορείς να τις παρακολουθήσεις μέσω Internet - ορίστε τα σχετικά στοιχεία

Ναι, προφανώς και είναι αλλιώς να παρακολουθεί κανείς από κοντά τις συνεντεύξεις Τύπου των μεγάλων εταιρειών του home entertainment. Πρόκειται για events με όλη τη σημασία της λέξης, αληθινά... show από κάποιες απόψεις. Χάρις στο Internet, ωστόσο, γίνεται όλο κι ευκολότερο να ενημερώνεται το κοινό σε πραγματικό χρόνο γι' αυτά που περιμένει εναγωνίως ν' ακούσει - και να διαπιστώσει ποιές εκπλήξεις επεφύλασσαν οι εταιρείες αυτές - παρακολουθώντας τις σχετικές συνεντεύξεις σε ζωντανή μετάδοση μέσω Web.

Οι σημαντικότερες ανακοινώσεις συνήθως γίνονται στις συνεντεύξεις Τύπου των τριών εταιρειών που πρωταγωνιστούν στο χώρο της οικιακής ψυχαγωγίας, με άλλα λόγια τις Sony, Microsoft και Nintendo, καθώς και στις εκδηλώσεις των EA, Ubisoft και Activision. Οι Sony και Microsoft θ' αναμεταδώσουν "ζωντανά" τα events τους μέσω Web, η Activision δεν θα πραγματοποιήσει εκδήλωση, ενώ οι ΕΑ και Ubisoft θα κάνουν τις δικές τους ξεχωριστά, συμμετέχοντας βεβαίως με τα games τους και στις εκδηλώσεις των Sony και Microsoft. H Nintendo δεν θα πραγματοποιήσει συνέντευξη Τύπου αλλά θα κάνει μία Δικτυακή μετάδοση (όπως τα τελευταία 3 χρόνια) παρουσιάζοντας κάποια πράγματα σε μορφή video.

To... "πρόγραμμα θα ανοίξει" φέτος η Electronic Arts, η οποία θα πραγματοποιήσει την εκδήλωσή της το Σάββατο, 10/6 στις 10.00 το βράδυ (μπορεί να την παρακολουθήσει κανείς μέσα από το EA.com στo Web). Θα ακολουθήσει η Microsoft με την δική της πολυαναμενόμενη (και μακρά σε διάρκεια) συνέντευξη Τύπου στις 12.00 το βράδυ της Κυριακής 11/6, μεταδίδοντας τη δική της συνέντευξη Tύπου μέσω Xbox.com, Xbox Live αλλά και Twitch - οπότε το κοινό της μπορεί να την παρακολουθήσει είτε μέσω Η/Υ στο επίσημο Web site της, είτε απευθείας σε Xbox 360/Xbox One, είτε... και στα δύο.

Περισσότερες εκδηλώσεις είναι προγραμματισμένες για την Δευτέρα, 12/6 - ξεκινώντας από το PC Gaming Show (αφιερωμένο αποκλειστικά στους Η/Υ) στις 8.00 το βράδυ, το οποίο μπορεί να παρακολουθήσει κανείς μέσω Twitch ή Facebook. Η εκδήλωση της Ubisoft θα λάβει χώρα τρεις ώρες αργότερα, στις 11.00 το βράδυ (θα μεταδοθεί μέσα από το κανάλι της εταιρείας στο Twitch). Περισσότερο ενδιαφέρον βέβαια αναμένεται να έχει η συνέντευξη Τύπου της Sony, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 04.00 της Τρίτης 13/6 και θα μεταδοθεί τόσο μέσα από την ειδική περιοχή του επίσημου blog του PlayStation, όσο και μέσα από την υπηρεσία Twitch.

Η Nintendo, όπως προαναφέραμε, έχει επιλέξει να μην διοργανώσει δική της συνέντευξη Τύπου φέτος και να περιοριστεί σε μία παρουσίαση με τη μορφή μαγνητοσκοπημένου video που θα μεταδοθεί στο επίσημο Web site της και επίσης μέσω Twitch. Αυτή η μετάδοση θα πραγματοποιηθεί στις 19.00 το απόγευμα της 13ης Ιουνίου. Καλή θέαση σε όλους και... καλό ξενύχτι στους πλέον αφοσιωμένους!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ