Ε3 2011: Οι συνεντεύξεις Τύπου

Δεν πας LA; Παρακολούθησέ τις εδώ!

Ομολογουμένως είναι εντελώς διαφορετικό ως εμπειρία να παρακολουθεί κανείς τις συνεντεύξεις Τύπου των μεγάλων εταιρειών του home entertainment: είναι events με όλη τη σημασία της λέξης, ίσως και... show από κάποιες απόψεις! Χάρις στο Internet, πάντως, γίνεται όλο κι ευκολότερο τουλάχιστον να ενημερώνεται κανείς γι' αυτά που περιμένει εναγωνίως ν' ακούσει ή να διαπιστώσει ποιές εκπλήξεις επεφύλασσαν οι εταιρείες αυτές στο κοινό τους, παρακολουθώντας τις συγκεκριμένες συνεντεύξεις σε ζωντανή μετάδοση μέσω Web.

Οι περισσότερες σημαντικές αποκαλύψεις ομολογουμένως αναμένεται να γίνουν στις συνεντεύξεις Τύπου των τριών εταιρειών που πρωταγωνιστούν αυτή τη στιγμή στο χώρο της οικιακής ψυχαγωγίας, με άλλα λόγια τις Sony, Microsoft και Nintendo. Και οι τρεις, λοιπόν, φέτος θ' αναμεταδώσουν ζωντανά τα events τους: η δεύτερη στις 7.30 το απόγευμα της 6ης Ιουνίου (από την επίσημη σελίδα της για την Ε3 εδώ), η πρώτη στις 3.00 το πρωί της 7ης Ιουνίου (από το επίσημο αμερικανικό PlayStation Blog εδώ) και η τρίτη στις 7.00 το απόγευμα της 7ης Ιουνίου (από την ειδική της ενότητα εδώ). Όλες οι ώρες είναι Ελλάδος και όχι απαραίτητα... βολικές λόγω της διαφοράς 10 ωρών που μας χωρίζει από την τοπική ώρα Los Angeles.

Δύο άλλες συνεντεύξεις Τύπου που πιθανώς θα ήθελαν να παρακολουθήσουν με τον ίδιο τρόπο οι φίλοι ή οι φίλες του Αθηνόραμα Digital αφορούν σε δύο από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής games σήμερα. Η Electronic Arts θα δώσει τη δική της συνέντευξη Τύπου στις 10.30 το βράδυ της 6ης Ιουνίου (από το κανάλι που φιλοξενεί στο κεντρικό EA.com εδώ), ενώ η Ubisoft θα δώσει τη δική της δύο ώρες αργότερα, στις 12.30 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδος (μέσα από το κανάλι που που δημιούργησε για την Ε3 εδώ). Καλή θέαση και... καλό κουράγιο στους ξενύχτηδες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ