E3 2011: η παρουσίαση της Sony στο PS Home

Εικονική αναμετάδοση, από την άνεση του... σαλονιού σας

Εκπληρώνοντας την επιθυμία εκατομμυρίων φίλων του PlayStation - που θα ήθελαν να βρίσκονται στον χώρο του Memorial Sports Arena στο Los Angeles, στις 6 Ιουνίου - η Sony φέτος θα αναμεταδώσει την καθιερωμένη της εκδήλωση στο πλαίσιο της Ε3 μέσω... PlayStation Home! Πράγματι, για πρώτη φορά στα χρονικά της έκθεσης αυτής η ιαπωνική εταιρεία θα έχει και... virtual παρουσία, αφού στον εικονικό, τρισδιάστατο χώρο του PS Home θα δημιουργηθεί ειδική αίθουσα όπου θα προβληθεί όλη η παρουσίαση του προέδρου της Sony Computer Entertainment America, Jack Tretton, προς τους παρεβρισκόμενους δημοσιογράφους. Πιστέψτε μας, εμείς εκεί θα είμαστε, αλλά... πολύ πιο άνετα θα είναι οι φίλοι και οι φίλες που θα παρακολουθήσουν από την άνεση του καναπέ τους, με μπύρες και σνακ, όλα όσα θα αποκαλύψει φέτος η Sony!

Στο ίδιο πλαίσιο, η ιαπωνική εταιρεία θα προσφέρει μέσα στον εικονικό χώρο του PlayStation Home - όπως και πέρυσι - μία τρισδιάστατη αναπαράσταση του περιπτέρου της, όπως αυτό είναι "στημένο" μέσα στον εκθεσιακό χώρο του Los Angeles Convention Center. Οι φίλοι και οι φίλες που θα το επισκεφθούν και συλλέξουν όλα τα αντικείμενα στο εικονικό περίπτερο, θα αποκτήσουν πρόσβαση στην περιοχή VIP (!), όπου θα μπορούν να παίξουν το πρώτο level ενός νέου τίτλου, του Scribble Shooter, αλλά και να συλλέξουν περισσότερα αντικείμενα του PlayStation Jome. Ως... κερασάκι στην τούρτα, δε; Ένα προσεγμένο τρισδιάστατο μοντέλο του NGP ή PSP2, του νέου φορητού συστήματος της Sony που θα διαδεχθεί το παρόν PlayStation Portable, ώστε οι επισκέπτες του Home να το περιεργαστούν και να πάρουν μία καλή ιδέα του πώς δείχνει και λειτουργεί.

Χμ. Από μερικές απόψεις, πάλι καλά που παραμένει ο θεσμός των... booth babes στην έκθεση της Ε3, ειδάλλως - έτσι που πάει το πράγμα - σε μερικά χρόνια δεν θα έχει ιδιαίτερο νόημα το 12ωρο ταξίδι ως το Los Angeles. Λέμε τώρα!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ