Ε3 2011: Η κεντρική σελίδα!

Η μεγάλη γιορτή των video games - ανταπόκριση από το Los Angeles

Καμία άλλη έκθεση στον κόσμο - με εξαίρεση τη CES του Las Vegas ίσως - δεν συγκεντρώνει το ενδιαφέρον του κοινού της τεχνολογίας στην ψυχαγωγία όσο η Electronic Entertainment Expo, για τους φίλους... Ε3. Πρόκειται για μία αληθινή γιορτή των video games πρωτίστως, αλλά και της ηλεκτρονικής διασκέδασης εν γένει, κατά τη διάρκεια της οποίας (και "γύρω" από αυτήν) γίνονται όλες σχεδόν οι μεγάλες αποκαλύψεις και ανακοινώσεις για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες με τις οποίες όλες οι μεγάλες εταιρείες οι σκοπεύουν να μας ψυχαγωγήσουν στο μέλλον.

Η Ε3 είναι, με λίγα λόγια, το highlight της χρονιάς για τον κλάδο του home entertainment. Γίνεται στο Los Angeles και, για μια ακόμη φορά, θα είμαστε εκεί προκειμένου να μεταφέρουμε τον παλμό μιας αληθινά απίθανης έκθεσης: οι συνεντεύξεις Τύπου των μεγάλων εταιρειών, τα games που πρωτοπαρουσιάζονται στον εκθεσιακό χώρο του Los Angeles Convention Center, οι συνεντεύξεις των δημιουργών τους και των στελεχών των πρωταγωνιστικών στο χώρο εταιρειών, όλα ενδιαφέρουν το κοινό πολλών εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλον τον κόσμο - και σχεδόν 2 εκατομμύρια Έλληνες καταναλωτές που, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, ασχολούνται με τα games σε οικιακά συστήματα, φορητά συστήματα και PC.

Για την κάλυψη της Ε3 2011 το Αθηνόραμα Digital έχει δημιουργήσει μία ειδική ενότητα, όπου φιλοξενούνται ήδη και θα φιλοξενούνται το επόμενο διάστημα όλα τα άρθρα που σχετίζονται με αυτήν. Όπως και πέρυσι, οι φίλοι και οι φίλες μας επίσης θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν τον εκθεσιακό χώρο μέσα και τα φωτορεπορτάζ που συγκεντρώνουμε. Γυρνώντας, άλλωστε, θα δημοσιεύσουμε μία ευρεία γκάμα άρθρων για τα όσα είδαμε και τα συμπεράσματα στα οποία καταλήξαμε σχετικά με το πώς και προς τα πού θα κινηθεί η ηλεκτρονική διασκέδαση φέτος και ακόμη παραπέρα. Μείνετε συντονισμένοι και συντονισμένες: οι επόμενες δύο εβδομάδες θα είναι συναρπαστικές. We promise!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ