Assassin's Creed: το επόμενο στην αρχαία Ελλάδα

Με τον υπότιτλο Odyssey και σκηνικό... Σπαρτιάτικο, λεπτομέρειες σύντομα

Η σχετική φημολογία είχε ξεκινήσει, έστω και περιστασιακά ή αποσπασματικά, από τον περσινό Δεκέμβριο, όλα ωστόσο δείχνουν πως ήταν τελικά βάσιμη: το επόμενο Assassin's Creed μετά την αρχαία Αίγυπτο σεναριακά θα μεταβεί στην αρχαία Ελλάδα, σκηνικό που η διάσημη σειρά τίτλων της Ubisoft δεν έχει επισκεφθεί ποτέ στο παρελθόν. Ένα διακοσμητικό... μπρελόκ για κλειδιά με αυτό το θέμα ανακάλυψαν παρατηρητικοί gamers πριν από μερικές ώρες, αντί λοιπόν να "αφήνει το ζήτημα μετέωρο" η Ubisoft προτίμησε με ένα tweet να επιβεβαιώσει το ορθό της φήμης. Αυτό το tweet.





Στο κοινό του Αθηνόραμα Digital που... "κάτι θυμίζει" αυτό το animation, επιβεβαιώνουμε με την σειρά μας πως δεν είναι τυχαία διαλεγμένο από την Ubisoft: είναι η ίδια "κλωτσιά στο κενό" με αυτήν που έδωσε ο βασιλιάς των Σπαρτιατών, o Λεωνίδας, στον απεσταλμένο των Περσών που ζήτησε την υποταγή του στην ταινία "300" του Zack Snyder. Το animation πρακτικά επιβεβαιώνει πως το Assassin's Creed Odyssey, όπως είναι ο πλήρης τίτλος του, θα διαδραματίζεται στην εποχή των Περσικών Πολέμων και κατά συνέπεια ο παίκτης το πιθανότερο είναι να ελέγχει έναν ελληνικής καταγωγής δολοφόνο που θα αναλαμβάνει αποστολές με απώτερο σκοπό την ζημιά στον στρατό του Δαρείου ή του Ξέρξη.

Στην φημολογία των προηγούμενων μηνών συμπεριλαμβάνονταν για το νέο Assassin's Creed λεπτομέρειες όπως το μέγεθος του εικονικού κόσμου προς εξερεύνηση (ακόμη μεγαλύτερο από αυτό του... ήδη αχανούς αιγυπτιακού Origins), η επιλογή φύλου για τον πρωταγωνιστικό χαρακτήρα (δολοφόνος άντρας ή γυναίκα), καθώς και οι διαφορετικές "διαδρομές" διαλόγων στην επικοινωνία με τους άλλους χαρακτήρες (για πρώτη φορά στην σειρά). Η Ubisoft υπόσχεται κι επίσημα πλέον περισσότερες πληροφορίες στο πλαίσιο της Ε3 2018, οπότε μερικές ημέρες ακόμη υπομονή!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ