Travolta

Η μοντέρνα θαλασσινή ταβέρνα των Σπύρου και Βαγγέλη Λιάκου εξακολουθεί να αποτελεί ένα ψαροφαγικό τοπόσημο για ολόκληρη την Αθήνα. Στην πάντοτε περιποιημένη σάλα τιμάται μία ιδιαίτερη κουζίνα του ελληνικού βυθού και αφρού. Διαχρονικά highlights το κοντοσούβλι καλαμάρι και η θαλασσινή καρμπονάρα, στα ατού τα έξοχα μαγειρευτά ψάρια, συν το πολύ δυνατό τηγάνι και η άψογη σχάρα. Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€35 - €70

Πληροφορίες:

Και μεσημ. Κλειστά Δευτ.

Σχετικά άρθρα

Τα αθηναϊκά εστιατόρια που υμνούν την ελληνική κουζίνα

Τα γευστικά σημεία της πρωτεύουσας που υπηρετούν κομψά την παραδοσιακή και σύγχρονη έκφανση της εθνικής μας γαστρονομίας, όπως αυτά αναδείχθηκαν στα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2023.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
11/07/2023

Τραβόλτα

Εις τον αφρό του Περιστερίου

"Τραβόλτα": Παρά θιν’αλός στο Περιστέρι

Ένα όνομα μια ιστορία είναι εδώ και μια δεκαετία το διάσημο εστιατόριο για ψάρι των αδερφών Λιάκου, με φανατικούς επισκέπτες από ολόκληρη την πόλη.

Τραβόλτα

Δέκα χρόνια στον αφρό

"Τραβόλτα": ιδιοσυγκρασιακή τροφοσυλλογή στο Περιστέρι

Σταθερά ψηλά κρατά τον πήχη της ιδιαίτερης θαλασσινής του κουζίνας το βραβευμένο εστιατόριο του Περιστερίου.

Λευτεριά στα όσπρια! Ποιος είπε ότι δεν μπορούν να πρωταγωνιστήσουν στα εστιατόρια;

Η γευσιγνωστική ομάδα του αθηνόραματος από τις πρόσφατες επισκέψεις της σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και βόρεια Ελλάδα σταχυολογεί τα πιο ενδιαφέροντα πιάτα με όσπρια με αφορμή την "Παγκόσμια Ημέρα για τα Όσπρια", που έχει ανακηρυχθεί από τον Οργανισμό Τροφίμων και Γεωργίας (FAO) του ΟΗΕ, η 10η Φεβρουαρίου.

6 στέκια που νοστιμίζουν το Περιστέρι

Κρέας και ψάρι για βραβείο, μοντέρνες ταβέρνες, ανατρεπτικές gastro pub αλλά και προχώ streetfood βάζουν την πινελιά τους στο γευστικό χάρτη της μεγάλης συνοικίας.