Nikkei Floresta

Ένα από τα κοσμικότερα στέκια του Κολωνακίου, το ατμοσφαιρικό εστιατόριο απλώνει το ανανεωμένο καθιστικό του στο εσωτερικό μιας σπηλιάς, όπου ο εξωτισμός εκφράζεται μέσα από ιαπωνοπερουβιανή φιλοσοφία μιξαρισμένη με κοσμοπολίτικες πρώτες ύλες. Το μενού υπογράφει ο Νίκος Ψηλός και εκτελεί με επιμέλεια ο Κλαούντιο Μπαϊράμι, ενώ η μπάρα σερβίρει μερικά από τα καλύτερα cocktails της πόλης.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€65 - €85

Πληροφορίες:

Κλειστά Κυρ., Δευτ.

Σχετικά άρθρα

'Nikkei Floresta', επιστροφή στον κήπο

Το δημοφιλές bar-restaurant επανέρχεται για μία ακόμη open air σεζόν σε έναν από τους ομορφότερους κήπους της Αθήνας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
29/04/2024

Πού βγαίνουμε πριν και μετά τις συναυλίες στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού;

Παλιά και νέα στέκια γύρω από το Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού υποδέχονται τους συναυλιόφιλους του ανανεωμένου τοπόσημου.

Nikkei Floresta

Με νέο look, το "Nikkei Floresta" ανεβάζει γαστρονομικές στροφές με σεφ τον Νίκο Ψηλό και εξελίσσεται στο κορυφαίο bar-restaurant του κέντρου της Αθήνας.

Τρεις καταπράσινοι κήποι για εξωτικές απολαύσεις με Lurisia

Το premium ιταλικό νερό των 'Αλπεων, με τη βραβευμένη φιάλη σε σχήμα φαναριού ανθρακωρύχου, είναι ο οδηγός μας για μερικές απ’ τις πιο φίνες γαστρονομικές στιγμές στην πόλη.

Οι νέες γεύσεις του "Nikkei"

Σε καινούργια εξωτικά μονοπάτια βαδίζει το δημοφιλές bar restaurant του Κολωνακίου. Ο νέος σεφ Κλαούντιο Μπαϊράμι προτείνει χαρακτηριστικά εδέσματα της Nikkei κουζίνας και ενδιαφέρουσες σπεσιαλιτέ με τη δική του ματιά.

''Nikkei Peruvian Restobar''

Στους τροπικούς του Κολωνακίου.

Το "Nikkei" έχει γενέθλια

Τα εφτά του χρόνια συμπληρώνει το βραβευμένο εστιατόριο του Κολωνακίου και το γιορτάζει με special guest τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο.