Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη στο 'Olympias' και την κορυφή της πόλης

Το rooftop bar της οδού Αθηνάς εξιτάρει τις αισθήσεις με ένα μοναδικό μπουκέτο εμπειριών.

Olympias Μοναστηράκι Ναταλία Δραγούμη

Στην πάντοτε vibrant καρδιά της Αθήνας και το πλήθος των επιλογών της, δημιουργείται συχνά η επιθυμία του να φτάσεις στην κορυφή της πόλης - κυριολεκτικά. Αυτό έκανε και η Ναταλία Δραγούμη, προσεγγίζοντας έναν πολυπόθητο προορισμό, το 'Olympias Rooftop Bar'.

Στον 6ο όροφο του ομώνυμου κτιρίου -ενός αρχιτεκτονικού αριστουργήματος της ελληνικής πρωτεύουσας, η ιστορία του οποίου τρέχει πίσω στο 1921- το wow factor της μοναδικής θέας στην Ακρόπολη και τα υπόλοιπα αθηναϊκά ατού είναι εκείνο που αρχικά σε κερδίζει. 

Olympias Μοναστηράκι Ναταλία Δραγούμη 4

Αλλά δε μιλάμε απλά για μία ακόμη εμπειρία, στον τελευταίο όροφο ενός ακόμη κτιρίου του αθηναϊκού κέντρου. Πρόκειται για μια πρόκληση σε μία συνέργεια μαγική, όπου η εξαιρετική ατμόσφαιρα και η σύγχρονη κομψότητα μπλεντάρονται με υπηρεσίες που εξιτάρουν τις αισθήσεις. 

Μία δελεαστική ποικιλία στο τερέν του επιλεγμένου food bar, μέσω πιάτων φτιαγμένων με δεξιοτεχνία, μεράκι και προσοχή στη λεπτομέρεια, συνυπάρχει με φροντισμένα cocktails. Συνδυαστικά με τα feelgood vibes, την προσεγμένη διακόσμηση και το ειδυλλιακό background δημιουργούν ένα μωσαϊκό συναισθημάτων.

​​​​​

Olympias Μοναστηράκι Ναταλία Δραγούμη 7

Olympias Μοναστηράκι Ναταλία Δραγούμη 5

Στο 'Olympias Rooftop Bar', η λέξη 'κορυφή' λειτουργεί κυριολεκτικά και μεταφορικά. Σχετίζεται, βλέπεις, με την εξύψωση της εμπειρίας, των αισθήσεων και της σπάνιας οπτικής της πόλης. Ένα κοκτέιλ που αβίαστα και με τρόπο σαγηνευτικό, κάνει τη διαφορά.

Περισσότερες πληροφορίες

Ολυμπιάς

Aθηνάς 57, (6ος όροφος)
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
16/05/2024

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"

Ένας χρόνος 'Esthio', με οινο-σιτο-μουσικό γενέθλιο event

Ένα ξεχωριστό event για το feelgood εστιατόριο, αυτή την Κυριακή 19/05.