Ένα grande κρασί που φλερτάρει γαστρονομικά με όλο του το "είναι"

Στο εστιατόριο "Κουκουνάρι" στον Χολαργό, το Grande Reserve Naoussa Boutari 2013 έχει τη δική του ξεχωριστή θέση στο γεύμα σου. Το δυναμικό κρασί της Νάουσας υπογραμμίζει την εμπειρία σου με κόκκινα γράμματα.

Grande Reserve Naoussa Boutari 2013

Οι πιο ωραίες ιστορίες άλλωστε γράφονται γύρω από ένα τραπέζι και υπογραμμίζονται με εκλεκτά κόκκινα γράμματα ψιθυρίζοντας έναν χειμώνα γευστικό, φίνο και κυρίως φλογερό. Η γιορτινή περίοδος επίσης καταφθάνει οπότε το welcome δεν θα μπορεί να μην είναι γκράντε όπως Grande θα είναι και η ετικέτα εκείνη με την οποία θα την καλωσορίσεις. 

Το δοκιμάζουμε στο εστιατόριο "Κουκουνάρι" στον Χολαργό, όπου παντρεύεται με ένα signature πιάτο που θα αγκαλιάσει όλα τα γούστα και θα απογειώσει την γαστρονομική εμπειρία.  Στο εστιατόριο "Κουκουνάρι" με μία ζεστή, φιλική και cosy ατμόσφαιρα σαν ένα μεγάλο οικογενειακό τραπέζι η ελληνική κουζίνα έχει τον πρώτο λόγο. Τα πιάτα δημιουργούν μνήμες καθώς το μενού είναι εμπνευσμένο από την ελληνική παράδοση με μοντέρνες πινελιές και δημιουργικότητα. 

 

Grande Reserve Naoussa Boutari 2013

Το Grande Reserve Naoussa Boutari 2013 είναι μία ετικέτα που προκαλεί έκρηξη αρωμάτων και συναισθημάτων. Μονοποικιλιακό, Πολυδύναμο και… Παλαιωμένο! Στο ποτήρι σου αμέσως διακρίνεται με μία εμφάνιση πλούσια και λαμπερά βαθυκόκκινη αλλά και με ανταύγειες κεραμιδί οι οποίες ξεγλιστρούν και γοητεύουν. Ταυτοχρόνως τα αρώματα της φράουλας, του δαμάσκηνου και του βατόμουρου τα οποία μπλέκουν με τα μπαχάρια, την βανίλια, το ξύλο και την κανέλα λόγω της μακράς παλαίωσης των 4 χρόνων που έχει δεχτεί, κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Ένα κρασί που σε προκαλεί, γεμάτο με μαλακές βελούδινες ταννίνες όπου η διάρκεια είναι έντονη και η επίγευση ζεστή και αρωματική. 

Grande Reserve Naoussa Boutari 2013

Το Grande Reserve Naoussa Boutari 2013 από το Οινοποιείο Boutari στην περιοχή της Νάουσας έρχεται και δένει άψογα με την ταλιάτα μοσχαρίσια Black Angus Αμερικής, με πιπεράτη sauce και πουρέ γλυκοπατάτας. Η πιπεράτη sauce ταιριάζει άψογα με τον μπαχαρένιο χαρακτήρα του κρασιού  τόσο στη μύτη όσο και στην επίγευση ενώ η μαλακή υφή στο στόμα και οι στρογγυλές ταννίνες δίνουν την πιο ευχάριστη νότα μαζί με τον πουρέ γλυκοπατάτας. 

Grande Reserve Naoussa Boutari 2013

Γιατί το πιάτο του χειμώνα σου αναζητά  το δικό του must κρασί, το Grande Reserve Naoussa Boutari 2013 με τις δυνατότητες του να είναι στο κόκκινο! 

Site: www.boutari.gr
FB: @boutariwines
Instagram: @boutariwines

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη ξεκινά τις καλοκαιρινές εξόδους από το "Ουζερί του Λάκη"

Το σταθερό στέκι των ψαγμένων ψαροφάγων της Αθήνας μάς περιμένει με ακόμη περισσότερα τραπεζάκια έξω στον κρυμμένο πεζόδρομο πίσω από την πλατεία Βικτωρίας, τα οποία γεμίζουν φρέσκιες, μερακλίδικες και προσιτές λιχουδιές.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
30/05/2024

Πώς ο Executive Chef του "Pizza Sapienza" δημιουργεί υψηλές γαστρονομικές εμπειρίες με μία signature πίτσα;

Ο Executive Chef Daniele Cason έφερε την διακεκριμένη πίτσα του από την Ιαπωνία στην Πελοπόννησο ανανεώνοντας την "street" εμπειρία στο "Mandarin Oriental, Costa Navarino".

Το "Monte Vista" κάνει το "Mont Parnes" καλοφαγικό προορισμό

Το νέο εστιατόριο σε προνομιούχα θέση του καζίνο, σερβίρει θεαματική βίστα της Αττικής για πρώτο πιάτο, και συνεχίζει με πειραγμένα μεσογειακά πιάτα και ανεβασμένη ατμόσφαιρα με μοναδικά live music events.

Το "Mandarin Oriental, Costa Navarino" ετοιμάζει μια σειρά από exclusive events και ξεχωριστούς καλεσμένους

Το resort υποδέχεται βραβευμένους με αστέρια Michelin Chefs, παγκοσμίως αναγνωρισμένους sommeliers και ταλαντούχους mixologists για βραδιές αφιερωμένες στην ελληνική και διεθνή γαστρονομία αλλά και στο fine drinking.

Στο "The Ziller’s Pastry Bar" το γλυκό γίνεται εμπειρία

Με αέρινα επιδόρπια, συννεφένιες σφολιάτες και ίσως την καλύτερη τυρόπιτα της πόλης στις βιτρίνες του, αυτό το αλλιώτικο γλυκοπωλείο σε μια απ’ τις γοητευτικότερες πλατείες του Κέντρου επαναφέρει στην Αθήνα μια από τις χαμένες της συνήθειες: το ραντεβού για γλυκό!