«Floyd»: Ο Χολαργός υψώνει το ποτήρι του

Μόλις απέκτησε το πρώτο του wine bar. Θα το συναντήσετε στη συμβολή Περικλέους και Κεραμεικού, κοντά στο δημαρχείο.

«Floyd»: Ο Χολαργός υψώνει το ποτήρι του

Μόλις απέκτησε το πρώτο του wine bar. Θα το συναντήσετε στη συμβολή Περικλέους και Κεραμεικού, κοντά στο δημαρχείο.

«Floyd»: Ο Χολαργός υψώνει το ποτήρι του - εικόνα 1

Το κέντρο μπορεί να υπερηφανεύεται για το πρώτο boom, αλλά γρήγορα τα wine bars έπιασαν κι άλλα πόστα: Χαλάνδρι, Γλυφάδα, Νέο Ψυχικό, Κηφισιά… Απ’ ό,τι φαίνεται ο οινικός «ιός» χτύπησε και τον Χολαργό, που εδώ και λίγες μέρες έχει το πρώτο του wine bar ονόματι «Floyd» κοντά στο δημαρχείο. Το περιβάλλον συνδυάζει σύγχρονα και κλασικά στοιχεία, η λίστα αριθμεί περί τις 50 ετικέτες κυρίως από τον ελληνικό αμπελώνα, 12 από τις οποίες σερβίρονται και σε ποτήρι και το μενού διεθνείς γεύσεις – από spring rolls μέχρι burger ή κοτόπουλο tandoori. Ξεκινάει από το πρωί με καφέ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

8+1 εστιατόρια στην Κηφισιά που αξίζει να δοκιμάσεις

Ο οδηγός μας για τα εστιατόρια στην Κηφισιά συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση, από κομψά ιταλικά τρατορίες και steak houses, μέχρι ατμοσφαιρικά all-day spots και δημιουργικά πιάτα ελληνικής κουζίνας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

Zyme: Μια ζυμο-spritzeria στον Πειραιά

Ένα πολύ όμορφο project πιάνει λιμάνι και μας συστήνεται σαν μία premium focacceria και spritzeria.

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.