Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

petroulaki-blends

Ένα ηλιόλουστο μεσημέρι Τετάρτης βρεθήκαμε στην καρδιά της Γλυφάδας, στο πολυδιάστατο "Blends", για να γευτούμε πιάτα που λύνουν τους κάβους των γαστριμαργικών εξόδων μας χωρίς ίχνος τύψεων. Τέλειο το timing, κυριολεκτικά μια ανάσα πριν το καλοκαίρι! Ευτυχώς φρόντισε η Ελένη Πετρουλάκη, η γυναίκα που έβαλε το fitness και το wellness στη ζωή μας πριν καν γίνει το health trend της εποχής.

petroulaki-blends

Μαζί με την εξειδικευμένη ομάδα διατροφολόγων της, η Ελένη Πετρουλάκη, έχει δημιουργήσει το πρόγραμμα "Ολική Μεταμόρφωση Σώματος", που έχει αλλάξει τις ζωές και τα σώματα χιλιάδων ανθρώπων. Με το νέο healthy & weight loss menu υψηλής διατροφικής αξίας, που σερβίρεται στο Blends μπορούμε να πάρουμε κι εμείς μια γεύση (μεταμόρφωσης) που αγαπάμε το νόστιμο φαγητό αλλά δεν θέλουμε να λειτουργεί εις βάρος της σιλουέτας μας.

petroulaki-blends

Το πρώτο πιάτο που έφτασε στο τραπέζι μας ήταν το "Healthy Bowl", με ρόκα, γλυκοπατάτα, κόκκινο λάχανο, καλαμπόκι, μάνγκο, celery, μαϊντανό και avocado dressing με μόλις 162.93 θερμίδες, όπως αναγραφόταν κάτω από το μενού, μαζί με άλλες χρήσιμες πληροφορίες, όπως τα γραμμάρια πρωτεϊνών, υδαταναθράκων και λιπαρών. Καθώς η Ελένη Πετρουλάκη μας έδινε πολύτιμες συμβουλές γύρω από το πώς να φτιάξουμε και να διατηρήσουμε το ιδανικό σώμα αλλά και τη γενικότερη ευεξία μας, κατέφτασε το δεύτερο πιάτο, το "Kale Power Bowl" με φακές, kale, πλιγούρι, δυόσμο, ντοματίνια, λεμόνι, αυγό, πιπεριά και dressing, που αποτελεί μια επιλογή χωρίς ζωική πρωτεΐνη αλλά εξίσου πλούσια σε πρωτεΐνες. Το τρίτο πιάτο (και αγαπημένο μου) το "Chicken Protein" με στήθος κοτόπουλο και ποικιλία λαχανικών stir fry, είναι γι’ αυτούς που θέλουν μια… thai πινελιά στη διατροφή τους με πρωτεΐνες στα 64,58 γραμμάρια. Στο τέλος ήρθε το "Mironia Fish", φιλέτο λαβράκι συνοδευόμενο με φρικασέ χόρτα εποχής όπως μυρώνια, πράσο και καυκαλήθρες, για τους... afishionado της καλής ζωής.

petroulaki-blends

Αυτές οι τέσσερις θρεπτικές επιλογές αλλά συνάμα αξιοθαύμαστα χαμηλές σε λιπαρά και θερμίδες, γίνονται το ιδανικό lunch στο αγαπημένο μας πια all day bar restaurant "Βlends" στην Πλατεία Νυμφών. Μας χορταίνουν χωρίς να μας φορτώνουν θερμίδες και ενοχές, προσφέροντας παράλληλα μια γαστρονομική εμπειρία υψηλού επιπέδου.  Αν δεν είναι αυτό ανεκτίμητο στο παρά πέντε των καλοκαιρινών μας εξορμήσεων, τότε τι; 

Περισσότερες πληροφορίες

Blends Mix and Match

Φοίβης 19, Πλ. Νυμφών, Γλυφάδα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
16/05/2024

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"

Ένας χρόνος 'Esthio', με οινο-σιτο-μουσικό γενέθλιο event

Ένα ξεχωριστό event για το feelgood εστιατόριο, αυτή την Κυριακή 19/05.