Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό «The Zillers Pastry Bar» υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

zillers1

Με ένα σπέσιαλ μενού και βεβαίως μαγική θέα στην Ακρόπολη μας υποδέχεται το βράδυ της Ανάστασης 4/5 το ατμοσφαιρικό εστιατόριο "The Zillers". Ο καινούργιος executive chef Βασίλης Ρούσσος προτείνει για την αρχή το τιμώμενο έδεσμα της ημέρας που είναι ασφαλώς η μαγειρίτσα, και συνεχίζει με την παραδοσιακή ποντιακή πίτα "γιοχάς" με πράσο αλλά και τζιγεροσαρμάδες γεμισμένους με ρύζι και μυρωδικά. Το κύριο πιάτο της βραδιάς θα είναι το αρνάκι με baby πατατούλες, ενώ ο γλυκός επίλογος του μενού που κοστίζει € 95 κατ’άτομο θα γραφτεί με αρωματικό τσουρέκι. 

zillers2

Λίγες ημέρες αργότερα, το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" και ο Γιώργος Πλατινός υποδέχονται στην Αθήνα τον αναγνωρισμένο pastry chef Gilles Marchal για ένα ξεχωριστό 4 Ηands Εvent με γαλλικό αέρα στις 10 και 11/5. Οι δύο εξαιρετικοί pastry chefs συναντιούνται ξανά στην Αθήνα και ενώνουν τις δυνάμεις τους δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο degustation menu που εξερευνά τη σχέση της ζαχαροπλαστικής με τις παιδικές αναμνήσεις και αξίζει να βάλετε στην ατζέντα σας αν αγαπάτε τις ξεχωριστές και πρωτότυπες γλυκές εμπειρίες. 
 

Περισσότερες πληροφορίες

Zillers (The)

(ξεν. «The Zillers») Μητροπόλεως 54, κέντρο
  • Εστιατόρια

Zillers Pastry Bar (Τhe)

Παλαιολόγου Μπενιζέλου 9, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
16/05/2024

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"

Ένας χρόνος 'Esthio', με οινο-σιτο-μουσικό γενέθλιο event

Ένα ξεχωριστό event για το feelgood εστιατόριο, αυτή την Κυριακή 19/05.