"Συν Αθηνά": Στο all-day resto του Θησείου η Μεγάλη Εβδομάδα έχει την πιο νόστιμη γεύση με θέα την Ακρόπολη

Νηστίσιμα πιάτα στην Αθήνα; Στο νόστιμο all-day εστιατόριο στο Θησείο τα θαλασσινά έχουν την τιμητική τους.

Συν Αθηνά Νηστίσιμα φαγητά

Όσο η πόλη μπαίνει σε ρυθμούς Πάσχα, οι ανοιξιάτικες βόλτες κάτω από την Ακρόπολη και βέβαια, οι ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας στα γραφικά εκκλησάκια της Πλάκας και του Ιστορικού Κέντρου ανεβαίνουν ψηλά στην ατζέντα μας. Είτε βγούμε ρομαντικά, είτε παρεΐστικα είτε οικογενειακά, η γευστική κατάληξη αποζητά νηστίσιμες νοστιμιές σε χαλαρό και προσιτό περιβάλλον. 

Τι θα λέγατε για μια Λευκαδίτικη σαλάτα με ποικιλία οσπρίων με dressing μοσχολέμονο, πίκλα ginger και φλέικς καπνιστού τόνου ή για ένα Γιουβέτσι θαλασσινών με μπισκ οστρακοειδών και ούζο; Στο "Συν Αθηνά" στη γραφική οδό Ηρακλειδών στο Θησείων, στο ατμοσφαιρικό τριώροφο νεοκλασικό με την πανοραμική θέα της Αθήνας, η νηστεία κάθε άλλο παρά βαρετή είναι. 

Συν Αθηνά Νηστίσιμα φαγητά

Με το μάτι να ταξιδεύει από τον Ιερό Βράχο έως την Πνύκα και το Αστεροσκοπείο, και το κρασί, τα αποστάγματα ή τις μπίρες να ρέουν, οι γεύσεις του μενού που εναλλάσσεται ακολουθώντας τις εποχές, πειράζουν ευχάριστα τα κλασικά πιάτα της ελληνικής κουζίνας. 

Επιλογές όπως το Χταπόδι σοφρίτο με χυλοπίτες ή το Ριζότο γεμιστά αποδεικνύουν του λόγου το αληθές με τον πιο νόστιμο τρόπο, ενώ η σχάρα βγάζει λαχταριστά πιάτα όπως οι Γαρίδες ψητές με σάλτσα φρέσκιας ντομάτας και ούζου και το Καλαμάρι ψητό με χόρτα τσιγαριαστά που φέρνουν άρωμα καλοκαιριού στο τραπέζι μας. 

Συν Αθηνά Νηστίσιμα φαγητά

Φυσικά, ανοιχτό από το πρωί με πλούσιο πρωινό και brunch με λαχταριστές αλλά και υγιεινές επιλογές, μέχρι αργά το βράδυ μετά τις περιφορές των Επιταφίων και τις λειτουργίες της Μεγάλης Εβδομάδας, το "Συν Αθηνά" ατενίζει την τρίτη δεκαετία της ζωής του ανανεώνοντας με φαντασία τη γευστική του πρόταση και αποκτώντας διαρκώς νέους φίλους.

Ηρακλειδών 2, Θησείο, 2103455550
FB: Συν Αθηνά - Sin Athina, IG: @sin_athina

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
16/05/2024

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"

Ένας χρόνος 'Esthio', με οινο-σιτο-μουσικό γενέθλιο event

Ένα ξεχωριστό event για το feelgood εστιατόριο, αυτή την Κυριακή 19/05.