Βραδιά γευσιγνωσίας στους 'Ψαράδες'

Την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου, Γιάννης Λιάκου και Χρήστος Λάπας σαλπάρουν για ξεχωριστά πελάγη γεύσης στο ψαροφαγικό φαβορί των νοτίων.

Ψαράδες

Στη φωτεινή σάλα, όπου το θαλασσινό στοιχείο δίνει ηχηρό "παρών" σε περιβάλλον με ευχάριστη casual αύρα, "μπαρκάρουν" καθημερινά συνταγές με μοντέρνο ύφος φτιαγμένες με φρέσκες πρώτες ύλες. Οι 'Ψαράδες" όμως δεν επαναπαύονται σε αυτά και προσφέρουν τακτικά διαφορετικές εμπειρίες στους επισκέπτες τους. 

Αυτό κάνουν και τώρα, καθώς την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου, οι Γιάννης Λιάκου και Χρήστος Λάπας ετοιμάζουν μία ακόμη εμπειρία, με ένα μενού γευσιγνωσίας ειδικά διαμορφωμένο για την εν λόγω βραδιά. Πιάτα όπως σούπα με καϊκίσια κακκαβιά, ροφό καπνιστό, αλάτι και μοσχολέμονο, κυκλαδίτικη σαλάτα με ξινομυζήθρα σε κουκουβάγια, μπουγάτσα θαλασσινώνμε μετσοβόνε και γλυκιά κολοκύθα καθώς και φρικασέ θαλασσινών με τσιγαριστά χόρτα και αγριομάραθα θα μαγνητίσουν το γευστικό ενδιαφέρον. 

Τα πιάτα της βραδιάς θα συνοδεύσουν κρασιά του κτήματος Θεόπετρα και αποστάγματα Τσιλιλή.

Ψαράδες

Περισσότερες πληροφορίες

Ψαράδες

Ζησιμοπούλου 52, Παλαιό Φάληρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
16/05/2024

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"

Ένας χρόνος 'Esthio', με οινο-σιτο-μουσικό γενέθλιο event

Ένα ξεχωριστό event για το feelgood εστιατόριο, αυτή την Κυριακή 19/05.