Και επίσημα η Σταυριανή Ζερβακάκου στο "Oh! Dio" του Θησείου

Το νέο γευστικό spot της Φωτεινής Παντζιά ανακοινώνει τη συνεργασία του με την ταλαντούχα Μανιάτισσα σεφ, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του «α».

Oh Dio Θησείο Σταυριανή Ζερβακάκου Φωτεινή Παντζιά Άγγελος Δαμουλιανός

Μοσχοβολιστές πίτες με ελληνικές καταβολές, πρώτες ύλες από επιλεγμένους μικρούς Έλληνες παραγωγούς, εποχικότητα, οινοφιλία και signature ανατρεπτικοί συνδυασμοί έχουν ήδη αρχίσει να αποτελούν τη γευστική ραχοκοκκαλιά του "Oh! Dio” στην οδό Αδριανού, με τη Σταυριανή Ζερβακάκου να φέρνει τη μαγειρική της ευαισθησία στις κουζίνες του νέου καλοφαγικού spot του Θησείου, όπως ανακοινώνει το εστιατόριο της Φωτεινής Παντζιά ("By the Glass") και του Άγγελου Δαμουλιάνου (botilia.gr), επιβεβαιώνοντας το προ μηνός ρεπορτάζ του "α".

Oh Dio Θησείο

Ξεκινώντας από νωρίς το πρωί, με πρωινό και brunch βασισμένο σε αναπάντεχες σπεσιλιτέ, όπως οι τραβηχτές μανιάτικες πίτες (αλμυρή με λουκάνικο Μάνης και χόρτα ή γλυκιά με βραβευμένο θυμαρίσιο μέλι Κέας), η μέρα στο "Oh! Dio" θα συνεχίζεται με lunch και dinner βασισμένα σε κορφολογημένες πρώτες ύλες από έμπιστους παραγωγούς. Τα εκλεκτά προϊόντα θα αναδεικνύονται μέσα από ευφάνταστες δημιουργίες όπως οι θασιώτικοι γιουφκάδες με παστρουμά, το χριστόψαρο με όστρακα και πορτοκάλι, ή το ψωμί με βιολογική τσιπούρα, σύγλινο, καραμελωμένο κρεμμύδι και χόρτα εποχής.

Oh Dio Θησείο

Oh Dio Θησείο

Η εγγενής comfort γοητεία της ελληνικής παράδοσης θα ξεδιπλώνεται μέσα από πιάτα όπως τα πράσα λαδερά με πορτοκάλι, αχιβάδες, μπακαλιάρο και αρνίσια γλυκάδια, η σούπα φάβας Φενεού με καπνιστή ρέγκα, κύμινο και αποξηραμένο σύκο Κύμης, ή το χταπόδι με κυδώνια Ολύμπου στιφάδο, ενώ τα οινικά παντρέματα των πιάτων θα αναδεικνύουν την αγάπη του "Oh! Dio" για τον ελληνικό, αλλά και το διεθνή αμπελώνα.

Oh Dio Θησείο

Υπενθυμίζουμε, βέβαια, ότι ο πεζόδρομος της Αδριανού δεν θα είναι το μόνο σημείο της Αθήνας όπου θα συναντούμε τις sui generis γεύσεις της ευρηματικής σεφ φέτος: η Σταυριανή Ζερβακάκου ετοιμάζει και δεύτερο, πολύ ενδιαφέρον project, σε υψηλού πρεστίζ σημείο των Νοτίων Προαστίων, (περισσότερα εν ευθέτω χρόνο), ενώ συνεχίζεται και η επιμέλεια της σεφ στις γεύσεις του "Σερσέ Λα Φαμ", στη σκιά της Μητρόπολης.

Περισσότερες πληροφορίες

Oh! Dio

Αδριανού 3, Θησείο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
16/05/2024

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"

Ένας χρόνος 'Esthio', με οινο-σιτο-μουσικό γενέθλιο event

Ένα ξεχωριστό event για το feelgood εστιατόριο, αυτή την Κυριακή 19/05.