"New Hotel": Μαθήματα brunch από τους ειδικούς

'Art Lounge' Brunch Σύνταγμα

Από τους πρώτους διδάξαντες της κουλτούρας του brunch στην Αθήνα, το ντιζαϊνάτο "New Hotel" έχει επιστρέψει δυναμικά και τα Σαββατοκύριακα είναι η καλύτερη στιγμή για να απολαύσουμε το γευστικό του πρόσωπο.

Η αγαπημένη συνήθεια του lazy brunch βρίσκει στο "New Hotel" το κατάλληλο περιβάλλον με το διαχρονικά μοναδικό upcycling ύφος των αδελφών Campana, signature ενός ξενοδοχείου που έχει το επώνυμο design στο DNA του, να συναντά την ανεπιτήδευτη πολυτέλεια, τη ζεστασιά ενός σοφιστικέ σπιτιού αλλά και την πανοραμική θέα στην πόλη.

Συναντιόμαστε εδώ τα Σαββατοκύριακα για να τιμήσουμε το νόστιμο brunch του ξενοδοχείου παρέα με ένα τονωτικό smoothie, όπως η Healthy Colada με ανανά, μπανάνα, μέλι, γάλα καρύδας, σπόρους chia και κανέλα ή ένα aperitivo cocktail, όπως το Espressionist με αμαρέτο, λικέρ καφέ, γάλα αμυγδάλου, μέντα, καραμέλα κι ένα διπλό shot εσπρέσο. 

Στο εστιατόριο "Art Lounge", γνώριμες και νέες γεύσεις, με την υπογραφή του ταλαντούχου executive chef Μπάμπη Κουντούρη κάνουν το brunch μενού εμπειρία με τα αυγά -πάντα βιολογικά- να δίνουν, φυσικά, το παρόν με αρκετές επιλογές που περιλαμβάνουν από Eggs Benedict με προσούτο San Daniele ή με καπνιστό σολομό μέχρι καγιανά με σύγκλινο και φέτα Καλαβρύτων και τηγανιτά με πιπεριές Φλωρίνης, μυρωδικά, καραμελωμένο βαλσάμικο και ψητό προζυμένιο ψωμί.

Λουκουμάδες, pancakes, french toast με καραμελωμένο παραδοσιακό τσουρέκι, βατόμουρα και κηρήθρα μελιού, και φρεσκοψημένες σφολιάτες κάνουν παρέα σε mini vegan burger με κινόα και relish καυτερής πιπεριάς, αλλά και παραδοσιακή παστουρμαδόπιτα και πληθωρικά Steak sandwich και Smashed beef burger με American Angus.

Ειδική αναφορά αξίζει και στο Bloody Mary Station που τιμά το εμβληματικό κοκτέιλ του brunch είτε σε πειραγμένη κλασική εκδοχή είτε σε πρωτότυπους συνδυασμούς με ουίσκι ή τζιν αλλά και σε virgin πρόταση.

Περισσότερες πληροφορίες

Art Lounge

(ξεν. «New») Φιλελλήνων 16, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
16/05/2024

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"

Ένας χρόνος 'Esthio', με οινο-σιτο-μουσικό γενέθλιο event

Ένα ξεχωριστό event για το feelgood εστιατόριο, αυτή την Κυριακή 19/05.