"Sam Burgers": Νέο σποτ στο Κουκάκι, ίδια απολαυστικά burgers

Από την Πέμπτη 4 Μαΐου, το Κουκάκι μετατρέπεται σε αμερικανική πολιτεία, οι σχάρες του Sam παίρνουν φωτιά και πλαισιώνονται με μουσική, original burgers, μπύρες Bud και feelgood vibes.

Sam Burgers στο Κουκάκι 2023

Αν κάποια στιγμή τους τελευταίους μήνες έχεις βρεθεί στο Κουκάκι, αποκλείεται να μην έχεις παρατηρήσει το μεγάλο, κόκκινο κτίριο με τη ρετρό διακόσμηση και το παιχνιδιάρικο attitude στον αριθμό 82 της Δημητρακοπούλου. Ναι, μιλάμε για το νέο σημείο όπου συναντά κανείς τα περίφημα burgers του "Sam" - και τα οποία μέχρι πρότινος συναντούσε κανείς στον πεζόδρομο της Δράκου.

Μία νόστιμη ιστορία από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού

Ο Σταμάτης Μαρινέλης, για τους φίλους Σαμ, βρέθηκε από πολύ μικρός στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, έμαθε την τέχνη του -σωστού- burger και εδώ και λίγα χρόνια, μεταφράζει την τεχνογνωσία του σε θαυμάσια μπιφτεκόψωμα. 

Sam Burgers στο Κουκάκι 11

Sam Burgers στο Κουκάκι 3

Υιοθετεί δε, τη νότια προσέγγιση όσον αφορά το μπιφτέκι - όσο πλησιάζεις τον αμερικανικό νότο, τόσο πιο απλό και καθαρό γίνεται το burger: Αρκεί το πολύ καλό μπιφτέκι, το τυρί σε κρέμα, το κέτσαπ και η πίκλα. Στο "Sam Burgers" ωστόσο έχει προσαρμόσει αρκετά επιπλέον πράγματα στο μενού, με το αποτέλεσμα να είναι ούτως ή άλλως ποιοτικό και νόστιμο.

Sam Burgers στο Κουκάκι 1

Ο Σαμ φιλοδοξεί να γεμίσει το Κουκάκι με τα burgers του και κάνει την αρχή με μία γιορτή γεμάτη γεύσεις αμερικανικού Νότου, μουσική και μπόλικο fun, αρχής γενομένης από το απόγευμα της Πέμπτης (04/05): Από τις 18:30, η ένταση της μουσικής στα ηχεία θα ανέβει, θα υπάρχει δωρεάν κρασί, sangria, δροσιστικά Aperol Spritzes και γλυκά για όλους. Φυσικά, σε μια γνήσια αμερικανική γιορτή δε θα μπορούσαν να λείπουν και οι μπύρες Bud, τις οποίες μπορείς να βρεις πάντα στο ψυγείο του μαγαζιού. 

Sam Burgers στο Κουκάκι 2

Επιπροσθέτως, μιας και ο Σαμ είναι λάτρης των funky groove, rock ’n’ roll και disco ήχων -τους οποίους ακούει ψήνοντας τα μπιφτέκια του- στα εγκαίνια θα βρίσκονται μαζί του και θα παίξουν ζωντανά λίγο πριν δύσει ο ήλιος οι FAT ELVIS, σε ένα μουσικό ντεμαράζ με αφετηρία τον "Βασιλιά" Elvis και κορύφωση τα blues του Νότου.

Διαβάστε Επίσης

Τι άλλο μένει για να ολοκληρωθεί η βραδιά; Η προσφορά του "Sam Burgers", με όλα τα απλά burgers για εκείνο το απόγευμα να κοστίζουν €8 ευρώ και όλα τα XL να μπορείς να τα δοκιμάσεις με €10 ευρώ. Από το λαχταριστό Brooklyn (με χειροποίητο μοσχαρίσιο μπιφτέκι 150gr, cheddar κρέμα, ΒΒQ μήλου, μαγιονέζα, μπέικον και onion rings) και το best seller Miami (με χειροποίητο μοσχαρίσιο μπιφτέκι 150gr, μαγιονέζα, iceberg, ντομάτα, κρεμμύδι, μπέικον, cheddar κρέμα, BBQ Mississippi sauce και καραμελωμένα κρεμμύδια), μέχρι το all time classic Samburger (mε χειροποίητο μοσχαρίσιο μπιφτέκι 150gr, BBQ Mississippi sauce, μπέικον, cheddar & καραμελωμένα κρεμμύδια), ο κατάλογος του Σαμ θα είναι εκεί για σένα.


Info

Δημητρακοπούλου 82, Κουκάκι
Tηλ. 210 9228999
Facebook: Sam Burgers
Instagram: @samburgers_gr
TikTok: @samburgersgr
Delivery μέσω efood και Wolt

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη ξεκινά τις καλοκαιρινές εξόδους από το "Ουζερί του Λάκη"

Το σταθερό στέκι των ψαγμένων ψαροφάγων της Αθήνας μάς περιμένει με ακόμη περισσότερα τραπεζάκια έξω στον κρυμμένο πεζόδρομο πίσω από την πλατεία Βικτωρίας, τα οποία γεμίζουν φρέσκιες, μερακλίδικες και προσιτές λιχουδιές.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
30/05/2024

Πώς ο Executive Chef του "Pizza Sapienza" δημιουργεί υψηλές γαστρονομικές εμπειρίες με μία signature πίτσα;

Ο Executive Chef Daniele Cason έφερε την διακεκριμένη πίτσα του από την Ιαπωνία στην Πελοπόννησο ανανεώνοντας την "street" εμπειρία στο "Mandarin Oriental, Costa Navarino".

Το "Monte Vista" κάνει το "Mont Parnes" καλοφαγικό προορισμό

Το νέο εστιατόριο σε προνομιούχα θέση του καζίνο, σερβίρει θεαματική βίστα της Αττικής για πρώτο πιάτο, και συνεχίζει με πειραγμένα μεσογειακά πιάτα και ανεβασμένη ατμόσφαιρα με μοναδικά live music events.

Humain by Jul’s

Ένα από τα πιο συναρπαστικά νέα εστιατόρια της πόλης μάς έρχεται με ωραία φόρα από την Ίμπιζα.

Το "Mandarin Oriental, Costa Navarino" ετοιμάζει μια σειρά από exclusive events και ξεχωριστούς καλεσμένους

Το resort υποδέχεται βραβευμένους με αστέρια Michelin Chefs, παγκοσμίως αναγνωρισμένους sommeliers και ταλαντούχους mixologists για βραδιές αφιερωμένες στην ελληνική και διεθνή γαστρονομία αλλά και στο fine drinking.

Στο "The Ziller’s Pastry Bar" το γλυκό γίνεται εμπειρία

Με αέρινα επιδόρπια, συννεφένιες σφολιάτες και ίσως την καλύτερη τυρόπιτα της πόλης στις βιτρίνες του, αυτό το αλλιώτικο γλυκοπωλείο σε μια απ’ τις γοητευτικότερες πλατείες του Κέντρου επαναφέρει στην Αθήνα μια από τις χαμένες της συνήθειες: το ραντεβού για γλυκό!