Upon: Ανατρεπτικά 6 hands dinners από τον Γρηγόρη Κίκη

Με τους Παύλο Κυριάκη (exec chef του The Zillers) και Μιχάλη Χατζηκαλημέρη (exec pastry chef του FS Astir Palace) να κάνουν ποδαρικό, τα events του Γρηγόρη Κίκη στο Upon φέρνουν μια νέα, πιο casual αύρα στα γαστρονομικά ραντεβού της πόλης.

Γρηγόρης Κίκης Upon Αλέξανδρος Αλεξανδρής

Μια σειρά από διαφορετικά six hand dinners ετοιμάζει ο Γρηγόρης Κίκης για το Upon, το νέο του στέκι στην πλατεία Νταβάρη του Παλαιού Φαλήρου, υποδεχόμενος ταλαντούχους συναδέλφους του σε μια ακολουθία από events που θα διατρέξει όλη την άνοιξη. Στα 6 hand dinners του, ο συνιοδικτήτης και σεφ του νέου all day bistro των νοτίων προαστίων θα ετοιμάζει πιάτα με δημιουργικό flair τα οποία, σε αντίθεση με ό,τι συνηθίζεται σε αντίστοιχες συναντήσεις, δεν θα σερβίρονται σε set menu, αλλά a la carte, δίνοντας στους fans του "Upon" τη δυνατότητα να δοκιμάσουν πρωτότυπες γεύσεις στο δικό τους ρυθμό, με sharing λογική και casual διάθεση.

Στο νέο αυτό concept, ποδαρικό κάνουν ο Παύλος Κυριάκης, σεφ του πολυβραβευμένου "The Zillers", και ο Μιχάλης Χατζηκαλημέρης, executive pastry chef του "Four Seasons Astir Palace", την ερχόμενη Δευτέρα 13 Μαρτίου στις 8μμ.

Διαβάστε Επίσης

Έτσι, στο μενού με τον γενικό τίτλο "Παύλος, Μιχάλης, Γρηγόρης" θα βρούμε fun δημιουργικά πιάτα όπως το Bao με γαρίδα και ταραμά, σερβιρισμένο εν είδει αφράτου flatbread, ή comfort classics όπως τα μοσχαρίσια μάγουλα με τραχανά (αμφότερα από τον Κίκη), αλλά και fusion δημιουργίες σαν το ταρτάρ μοσχαριού με αυγολέμονο κι αυγά ρέγγας, ή κοσμοπολίτικα classics όπως το lobster roll με μαγιονέζα japaleno (με υπογραφή Κυριάκη).

Για κλείσιμο, ο Μιχάλης Χατζηκαλημέρης θα ξεδιπλώσει δύο φινετσάτους συνδυασμούς, όπου σοκολάτα, ρούμι και σταφίδα από τη μία, και βανίλια, φουντούκι και προζύμι από την άλλη, θα αντιπαρατεθούν για το ρόλο του φινάλε, σε μια μονομαχία που, αν θέλετε τη συμβουλή μας, δεν χρειάζεται καν να γίνει: απλά πάρτε και τα δύο.

Upon 6 hands dinner

Περισσότερες πληροφορίες

Upon

Δημοκρατίας 33, Παλαιό Φάληρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
16/05/2024

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"

Ένας χρόνος 'Esthio', με οινο-σιτο-μουσικό γενέθλιο event

Ένα ξεχωριστό event για το feelgood εστιατόριο, αυτή την Κυριακή 19/05.