"Lyra": Γιορτές με ελληνική αυθεντική κουζίνα

Στην πιο όμορφη γωνιά της Αθήνας, η "Lyra" σε προσκαλεί για γιορτινά τραπεζώματα με την πιο updated εκδοχή της αυθεντικής ελληνικής κουζίνας.

Lyra © Λεωνίδας Τούμπανος

Ανακαλύψτε ανατρεπτικούς γαστρονομικούς συνδυασμούς με φρέσκια επίγευση, σε ένα σύγχρονης αντίληψης εστιατόριο, το οποίο παντρεύει δεξιοτεχνικά τις ελληνικές παραδοσιακές συνταγές με ψαγμένες healthy προτάσεις μαγειρεμένες με αγνές και ποιοτικές πρώτες ύλες. Φέτος στις γιορτές, χαρίστε στον εαυτό σας και στους αγαπημένους σας ένα γεύμα υψηλών προδιαγραφών, απολαμβάνοντας ένα Xmas μενού για όλα τα γούστα, που ξεκινά με welcome drink και amuse bouche με κεφτεδάκι Black Angus, σούπα, σαλάτα και ορεκτικό με απάκι, σπαστή πατάτα και λάδι πάπρικας και ολοκληρώνεται με δύο επιλογές κυρίως πιάτων, κατσικάκι σε κρούστα αρωματικών με πατάτες νέας γης και ρολό γαλοπούλας με ψητά λαχανικά και μπάτερ-λεμον, και φυσικά επιδόρπιο. Τις γιορτινές ημέρες θα συνοδεύει live μουσική με λαϊκό πρόγραμμα.

Περισσότερες πληροφορίες

Lyra

Λυσίου 12, Πλάκα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
16/05/2024

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"

Ένας χρόνος 'Esthio', με οινο-σιτο-μουσικό γενέθλιο event

Ένα ξεχωριστό event για το feelgood εστιατόριο, αυτή την Κυριακή 19/05.