"Μικρές Κυκλάδες": Ακαταμάχητος γευστικός προορισμός

Υποδεχτείτε την πιο λαμπερή εποχή του χρόνου, με την ατμόσφαιρα που της ταιριάζει παρέα με εκλεπτυσμένες γεύσεις και άψογο σέρβις.

Μικρές Κυκλάδες Κηφισιά © Λεωνίδας Τούμπανος

Στις"Μικρές Κυκλάδες", η fine dining εμπειρία συναντά τους πιο εκλεκτούς θησαυρούς της θάλασσας, που αποδίδονται μέσα από εμβληματικά πιάτα με gourmet αναφορές και ιδιαίτερες κοπές. Στα δύο festive menu των ρεβεγιόν, που θα τα απολαύσετε με συνοδεία ζωντανής μουσικής, πρωταγωνιστούν δημιουργικά πρώτα πιάτα, όπως φιλετάκι γλώσσας ποσέ με παντζάρι, μενταγιόν πεσκανδρίτσας με κουλί ντομάτας και μους σπαραγγιού, ταρτάρ καραβίδας με γκλάσο ιβίσκου και χτένι αροζέ με πουρέ γλυκοπατάτας και σάλτσα από μανιτάρια. Ακολουθούν εντυπωσιακά κυρίως, όπως φιλέτο σφυρίδας με σπαράγγια, μανιτάρια και βελουτέ ψαριού με μαύρη τρούφα και φιλέτο σφυρίδας με σάλτσα Visanto, φρούτα του δάσους και πουρέ από αγκινάρα Ιερουσαλήμ, εκλεκτό κρασί και φυσικά ευφάνταστα επιδόρπια, για να κλείσετε όσο πιο γλυκά γίνεται τη βραδιά σας. Αυτές τις γιορτές ταξιδέψτε στην απόλαυση!

Περισσότερες πληροφορίες

Μικρές Κυκλάδες

Αγίου Τρύφωνος 15 και Ομήρου, Κηφισιά
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
16/05/2024

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"

Ένας χρόνος 'Esthio', με οινο-σιτο-μουσικό γενέθλιο event

Ένα ξεχωριστό event για το feelgood εστιατόριο, αυτή την Κυριακή 19/05.