Λαμπερό και σικ "Beefbar Athens"

Ρεβεγιόν με ατμόσφαιρα οικείας πολυτέλειας στην αθηναϊκή ριβιέρα.

Beefbar © Adrien Daste

Oι βραδιές της παραμονής των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς αποκτούν άλλη διάσταση σε ατμόσφαιρα οικείας πολυτέλειας και μεσογειακού εξωτισμού στο πιο ειδυλλιακό σημείο της αθηναϊκής ριβιέρας. Ο σεφ Παναγιώτης Ρέτζης επιμελείται τα εορταστικά μενού του εστιατορίου, αναβαθμίζοντας κλασικές προτάσεις της σεζόν, ενώ κρασιά του ελληνικού και διεθνούς αμπελώνα ολοκληρώνουν την εμπειρία.

Στο μενού της παραμονής Χριστουγέννων (από τις 20:00) φιγουράρουν πιάτα όπως το rossini tartare, το langoustine cannelloni και το εντυπωσιακό rib-eye truffle roll, ενώ στο δείπνο της παραμονής Πρωτοχρονιάς (από τις 21:00) θα απολαύσετε τα scallop tostaditas, το Wagyu surf & turf και το signature Wellington συνοδεία tailor made festive cocktails με γεύσεις από τζίντζερ, κανέλα και μελομακάρονο. Το περίφημο Beefy brunch (31/12 brunch από τις 11:30) και τα all-day lunch & dinner μενού (25/12, 1/1, 6/1 από τις 13:00, 26/12 brunch από τις 11:30 και dinner από τις 19:00) συμπληρώνουν το σύνολο που καθιστά το Beefbar Athens τον απόλυτο γαστρονομικό προορισμό και κατά την εορταστική περίοδο.

Περισσότερες πληροφορίες

Beefbar Athens

Απόλλωνος 40 (Four Seasons Astir Palace), Βουλιαγμένη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
16/05/2024

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"

Ένας χρόνος 'Esthio', με οινο-σιτο-μουσικό γενέθλιο event

Ένα ξεχωριστό event για το feelgood εστιατόριο, αυτή την Κυριακή 19/05.