"Mailo's The Pasta Project": Τα ζυμαρικά πήραν τους… δρόμους

Μακαρονάδες με comfort νοστιμιά κλείνονται σε κυπελάκι και μεταμορφώνονται σε νέα συνήθεια "γρήγορου" αλλά σωστά μαγειρεμένου φαγητού. Το τέλειο δηλαδή street food για τις γιορτινές μας εξόδους.

Mailo's

Οι μακαρονάδες είναι από τα "παντός καιρού" πιάτα που έχουν αγαπηθεί και από το ελληνικό κοινό, που τις προτιμά και στα γιορτινά τραπεζώματα ή τις εορταστικές εξόδους. Διόλου λοιπόν τυχαίο το ότι το brand "Mailo’s The Pasta Project", από το 2019 που δημιουργήθηκε, είναι διαθέσιμο πλέον σε 25 σημεία σε Ελλάδα και Κύπρο και μέσω Wolt με πολύ θερμή ανταπόκριση. Η μακαρονάδα αποκτά "street" διάσταση σε ένα εναλλακτικό και καινοτόμο concept που συνδυάζει την φρέσκια pasta με την street food κουλτούρα. 

Mailo's

Όλα τα καταστήματα είναι ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής, προβάλλοντας την εμβληματική φιγούρα του Mailo’s και ακολουθούν την φιλοσοφία "open-kitchen” ώστε να συνθέτουν μία ζεστή ατμόσφαιρα και αξέχαστη απολαυστική εμπειρία για όλες τις ηλικίες.

Maillos

Maillos

Σε πρώτο πλάνο στα καταστήματα φιγουράρει η μηχανή που φτιάχνει τα ολόφρεσκα ζυμαρικά ημέρας από βιολογικό ιταλικό σιμιγδάλι και νερό και οι μάγειροι που βρίσκονται υπ’ ατμόν ετοιμάζοντας τις παραγγελίες. Το μενού είναι απλό και περιεκτικό περιλαμβάνοντας 3 διαφορετικούς τύπους ζυμαρικών, με campanelle, casarecce και ριγκατόνι που συνοδεύονται από 10 διαφορετικές φρέσκες signature σάλτσες. Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται προέρχονται από πιστοποιημένους Έλληνες και Ιταλούς παραγωγούς, εξασφαλίζοντας την υψηλότερη ποιότητα και γεύση ενώ όλα τα προϊόντα παρασκευάζονται από την αρχή μέχρι το τέλος μπροστά στα μάτια των επισκεπτών. 

Mailos Voula

Mailos Athens

Δοκιμάστε οπωσδήποτε την σάλτσα "σπανακοτυρόπιτα" της γιαγιάς Αναστασίας, με σπανάκι, πράσο, κρέμα φέτας και το "παστίτσιο" με μπεσαμέλ τυριών, με ζυμαρικά πασπαλισμένα με γαλέτα, που προσομοιώνει την γκρατιναρισμένη επιφάνεια της κλασικής σπεσιαλιτέ. Οι λάτρεις της τρούφας θα προτιμήσετε το "truffle mushrooms" με κρέμα από άγρια μανιτάρια, παρμεζάνα και ελάχιστο λάδι τρούφας ενώ ενδιαφέρον έχει και η ελαφρώς πικάντικη βερσιόν της aglio-olio με τσίλι. Επειδή και οι γιορτινές βόλτες τη θέλουν τη μακαρονάδα τους, θα τους επισκεφτείτε για να δοκιμάσετε μεταξύ άλλων και τη νέα, λαχταριστή χριστουγεννιάτικη συνταγή... Stay tuned!

Περισσότερες πληροφορίες

Mailo's The Pasta Project

Πατριάρχου Ιωακείμ 39, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Mailo's The Pasta Project

Αιμιλίου Βεάκη 62, Περιστέρι
  • Εστιατόρια

Mailo's The Pasta Project

Γιαννιτσοπούλου 3, Γλυφάδα
  • Εστιατόρια

Mailo's The Pasta Project

2ας Μαϊου 24, Νέα Σμύρνη
  • Εστιατόρια

Mailo's The Pasta Project

Ζαλοκώστα 2, Χαλάνδρι
  • Εστιατόρια

Mailo's The Pasta Project

Πλατεία Ευτέρπης, Μαρούσι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
16/05/2024

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"

Ένας χρόνος 'Esthio', με οινο-σιτο-μουσικό γενέθλιο event

Ένα ξεχωριστό event για το feelgood εστιατόριο, αυτή την Κυριακή 19/05.