11 χρόνια "Botrini's" με εορταστικό μενού και Riesling

Το γαστρονομικό όνειρο του Έκτορα Μποτρίνι συμπληρώνει μία 11άδα ετών ζωής και το γιορτάζει αναλόγως, στις 12 Οκτωβρίου.

11 χρόνια Botrini's

Το εστιατόριο "Botrini's" αποτέλεσε την εκπλήρωση ενός μεγάλου ονείρου του Έκτορα Μποτρίνι, που επιθυμούσε να μοιραστεί τις χαρές της ζωής σε ένα κοινό τραπέζι με φίλους και αγαπημένους. Η δημιουργία του εστιατορίου του όμως πέτυχε πολλά παραπάνω, φτάνοντας μέχρι το υψηλότερο επίπεδο -όπως μαρτυρούν άλλωστε και οι συνεχόμενες βραβεύσεις στους Χρυσούς Σκούφους και τον οδηγό Michelin- πάντοτε με σεβασμό στην εποχικότητα, στην ποιότητα και στην εντοπιότητα των υλικών.

11 χρόνια Botrini's 2

Κρατώντας πάντοτε ως οδηγό τα χαμόγελα, τις χαρές, τις γνωριμίες, τα νόστιμα φαγητά, τα ωραία κρασιά και τις δικές φωνές όλων εκείνων που βρέθηκαν υπό οποιοδήποτε πόστο ή ρόλο στην κομψή σάλα ή το δροσερό κήπο του Χαλανδρίου, το "Botrini’s" παρουσιάζει στις 12 Οκτωβρίου ένα ειδικά διαμορφωμένο, εορταστικό μενού 15 σταδίων, πλαισιωμένο με τα κρασιά του Weingut Emrich Schönleber, ενός εκ των κορυφαίων κτημάτων της Γερμανίας, κυρίως για τα ξηρά του Riesling.

11 χρόνια Botrini's 1

11 χρόνια Botrini's 3

Το μενού της συγκεκριμένης ημέρας περιλαμβάνει εμβληματικά πιάτα του -πολλά εκ των οποίων αποτυπώνουν την εξελικτική πορεία τόσο του ίδιου όσο και του εστιατορίου μέσα στα χρόνια- σαν την carbonara corfiot, τον ξιφία carpaccio με τον τρόπο των ψαράδων στη νήσο Elba, αναφορά σε μια κερκυ­ραϊκή νεραντζοσαλάτα και σορμπέ πιπεριάς, το "Gastro Esperanto" (μία πολύ ιδιαίτερη τάρτα με φύλλο λαδιού, κολοκύθι, τηνιακό καρίκι και τρούφα) κ.α. 

Η τιμή του μενού θα είναι €170/άτομο. Αναλυτικά το μενού: 

Περισσότερες πληροφορίες

Botrini’s

Βασ. Γεωργίου Β΄ 24Β, Χαλάνδρι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
16/05/2024

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"

Ένας χρόνος 'Esthio', με οινο-σιτο-μουσικό γενέθλιο event

Ένα ξεχωριστό event για το feelgood εστιατόριο, αυτή την Κυριακή 19/05.